Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka bilo je prva vest u svim medijima, a modni sladokusci su opčinjeni izborom mlade u pogledu venčanice.

Prva je bila haljina koju je Džej Lo nosila u jednom filmu i dugo čuvala. Opisom koji je kasnije podelila sa svojim pratiocima dirnula je sve žene:

"Toliko godina već imam ovu haljinu, čuvala sam je, čuvala i čuvala, a sad je nosim na dan svog venčanja", napisala je Dženifer.

Kasnije se slavna glumica presvukla u toaletu s potpisom Zuhera Murada, a nema dame kojoj se ne dopadaju njegove kreacije. Njegove venčanice koštaju između 9.000 i 20.000 dolara i spadaju u sam vrh mode.

venčanica
Promo, Zuhair Murad 

"Niko se ne bavi sa toliko pažnje i detalja ženskim telom", "Njegove kreacije kao da stižu iz sveta fantazija", "U njegovoj haljini, svaka žena je princeza", neki su od komentara Muradovih dela. Među njegovim stalnim mušterijama su Adel, Krisi Tajgen, Prijanka Čopra i Kris Džener.

On inspiraciju nalazi u kreacijama Kristijana Diora, Balmena i Balensijage, a njegove večernje haljine i venčanice su fantastičan spoj tradicionalnog i modernog. Zavirite u galeriju slika, oduševiće vas krojevi, boje i detalji ovih haljina!

Profimedia Po ukusu Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna