Sve je prštalo od glamura na venčanju dvoje mladih iz visokog društva vrele Španije, a žene širom sveta interesuju - naravno - haljine i kompleti elegantnih gošći. Znate i sami - kod nas samo što nije počela sezona venčanja!

Mlada Izabel Žino je ćerka prvog supruga princeze Karoline od Monaka, a njen mladoženja Alvaro Falko je markiz, momak "plave krvi". Njihovi gosti su svi pravo "krem društvo", a među njima su dame pomno odmerile vladarku mode Martu Ortegu i manekenku Eugeniju Silvu. Ni modni izbor ostalih bogatih gošći nije promakao "skeniranju". Od modernih boja, najviše je bilo jarkih i toplih tonova, a "ciklama" definitivno nosi maksimum bodova.

Obavezne su neobične kombinacije - pink sa narandžastom, lila sa žutom, a tu i tamo će se još videti poneka bela sa svetloplavom ili bež. Većina žena je procenila da ni uz najsvečanije haljine više nema smisla nositi najlon čarape pa su došle golih nogu, a i papuče su konačno izborile mesto u elegantnom dres kodu.

Kako su izgledale zvanice na ovom modernom venčanju, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Moderne haljine i kompleti za svadbu 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna