Tamara Kalinić ne propušta nijednu nedelju mode ove sezone, a njena najnovija kombinacija je uzburkala modne krugove Pariza.

Naša influenserka se pojavila na reviji slavne modne kuće "Miu Miu" u kompletu sačinjenom od vrlo kratkog sakoa i suknje sa izuzetno niskim strukom. Provokativan kroj ostavlja potpuno go stomak, a Tamara može sa ponosom da nosi ovakav model jer ima izuzetno vitku figuru. "Kakvi trbušnjaci!", komentarišu njeni pratioci na Instagramu čiji je broj odavno premašio jedan milion.

"Toliko si lepa", poručuju joj oni, ali žene strepe od povratka ovakve mode. Podsetimo, niski struk je bio popularan devedesetih godina prošlog veka, a prva ga je nosila manekenka Kejt Mos. Farmerke su tada bile toliko plitke da su se čak gaćice izvlačile iznad pojasa pantalona. Mnogi su bili skandalizovani ovom modom, da bi se se početkom novog veka ona odomaćila toliko da nije bilo više neobično videti devojke i momke da donjim vešom koji uveliko proviruje.

Sada se ovaj trend ponovo vraća, ali mnoge dame su skeptične. "Nije mi se dopala ova kolekcija Miu Miu, ali na tebi izgleda elegantno", poručila je jedna obožavateljka Tamari. Druga je dodala: "Molim boga da se ovaj trend ne vrati." Naša influenserka je imala više provokativnih izdanja na Nedelji mode u Parizu, pogledajte ih u galeriji slika!

Profimedia Srpska influenserka na Nedelji mode u Parizu, 2022.

 Izvor: Lepa&Srećna