Tamara Kalinić uživa popularnost širom sveta, a već mesecima sve žene još više prate njen Instagram profil jer blogerka obilazi modne prestonice zbog aktuelnih revija.

Na kraju Nedelje mode u Londonu, našoj blogerki se ponovo desila velika neprijatnost, jer je žrtva prevare. Prošla godina je za nju, takođe, bila vrlo stresna u bezbednosnom smislu, jer je opljačkan njen stan u Parizu.

Sada je neko je napravio lažnu mejl adresu i - koristeći njeno ime i prezime - pretvara se da je Tamara Kalinić i šalje mejlove na brojne adrese. "Ne dozvolite da vas prevare, prijavite ovo kao fišing", objavila je Srpkinja na svom Instagram nalogu, uz upozorenje svima da budu pažljivi s takvom porukom. 

Fišing znači pecanje, a ovakvi mejlovi su mamac na koji ne smete da se upecate. Obično u sadržaju mejla nije navedeno konkretno ime i prezime pošiljaoca, a potencira se neka hitna "pretnja" - tipa, primećena je neovlašćena aktivnost na vašem nalogu, računu, itd. Nedavno je u Srbiji cirkulisala poruka "mislim da se ti pojavljuješ u ovom videu, da li si to ti". Obično je cilj da se ukradu lični podaci, a oni mogu biti sredstvo daljih prevara.

Najbolje je da  ne kliknete na linkove u ovakvim porukama, a ako to i učinite  a onda vam traže bilo kakve lične podatke, nemojte nasedati.

Izvor: Lepa&Srećna