Modna influenserka Miljana Zečević podelila je sa nama brojne beauty trikove za dobar izgled, pričala o svojoj dnevnoj rutini i malim ritualima i otkrila bez kojih proizvoda ne može da zamisli život.

Imate li neko bjuti pravilo kojeg se uvek držite?
Obavezno skidam šminku pre odlaska na spavanje. Od malena sam tako naučena i to ne preskačem što i preporučujem svim ženama.

Šta se sve nalazi u vašoj kozmetičkoj torbici?
Tonirana krema, spf, labelo i maskara!

mima-zecevic
Privatna arhiva 

Šta vam je prioritet: negovana kosa ili negovana koža?

Najiskrenije, oboje mi je podjednako bitno, ali ako baš moram da biram, radije bih vezala kosu u rep, a imala negovano lice tog dana.

Na koji način vodite računa o kosi?

Tokom leta se trudim da koristim proizvode koji štite kosu od sunca i uglavnom je puštam da se osuši prirodno. Maska je obavezna nakon svakog pranja u toku boravka na moru bar kada je moja kosa u pitanju s obzirom na to da se farbam i imam pramenove.


Žene žele da budu u trendu, negovane i lepe, ali mnoge ne mogu sebi priuštiti skupe proizvode. Da li cena garantuje i kvalitet?

Apsolutno ne. Nekoliko puta mi se desilo da kupim proizvod skuplje kategorije i da se potpuno razočaram dok me je drogerijski proizvod oduševio. Ima odličnih opcija koje su dostupne široj publici i moj savet je da se žene konsultuju sa dermatologom i obrate pažnju na sastojke kao i da pre kupovine samog proizvoda traže tester kako bi mogle da vide da li im proizvod odgovara.Imate li omiljeni make- up look?

Obožavam da stavim akcenat na oči. Kada se šminkam sama obavezno koristim ajlajner kao i kremasto rumenilo. Taj natural look mi je u poslednje vreme favorit.

Koji bi bio vaš savet kada je lepota i nega u pitanju?

Ulažite u sebe i u svoju negu jer ćete za nekoliko godina biti sebi veoma zahvalne i to je investicija koje se definitivno isplati!

 Izvor: Lepa&Srećna/Milica Prelevic