Ništa lepše nego kad svakog jutra možete da se obučete za pet minuta i da izgledate kao milion dolara! Stil je pitanje kombinacija i ukusa a ne para, pokazuje danska stilistkinja Pernil Tejsbik.

Ona neguje minimalizam, a njene ideje dopašće se svima koji vole monohromatske kombinacije i urbanu modu.

Da biste uvek imali spremno rešenje - za posao, izlazak u grad, večernji provod, Pernil kaže da u vašem ormanu moraju biti ovih pet stvari:

  • univerzalne  farmerke
  • lep sako
  • mala crna  haljina
  • muški kaput
  • elegantna večernja tašna.

Pazite, farmerke moraju da vam stoje tip-top! Nemojte čuvati modele tipa "ove će mi odgovarati kad smršam, pokriću ih dužim kardiganom", već budite sigurni da će uz svaku majicu ili košulju izgledati fantastično.

Mala crna haljina jeste "večita", ali to ne znači da teba da nosite istu haljinu "večno". Treba da imate modernu malu crnu haljinu.

Budite spremni da napustite ustaljene šablone oblačenja - koliko god da imate godina, pratite trendove tako što ćete odabrati vama zanimljive influenserke na Instagramu i primenite njihove ideje na svoje kombinacije. Videćete, svi će primetiti promenu!

Shutterstock , Shutterstock , Creative Lab Modne kombinacije Pernil Tejsbik dopadaju se ženama koje vole sportski i urbani stil.

Izvor: Lepa&Srećna