Ovog proleća u modu se vraćaju neki od starih trendova, među njima i neki krojevi farmerica koje smo voleli da nosimo. Međutim model u kom je ovih dana viđena poznata američka manekenka, plesačica, glumica i TV lice Bruk Berk nikada nije bio u trendu i nadamo se da se to neće promeniti ni ove sezone!

Bruk će ove godine će proslaviti 50. rođendan, a izgledom može da parira upola mlađim koleginicama. Pored toga što je besprekorno negovana i u formi, ona se izdvaja time što je uvek odevena atraktivno, ali proteklih dana dogodio joj se jedan veliki promašaj.

Bruk, koju paparaci prate u stopu od njenog angažmana u rijalitiju Dancing With the Stars, u slobodno vreme najčešće nosi farmerke, a viđamo je u različitim modelima: skinny, vrećastim, tamnim, svetlim, mada najčešće bira jednostavne pocepane modele ravnog kroja.

Pre nekoliko dana, međutim, odabrala je model kakav nikad nije bio u trendu, uprkos pokušajima nekih modnih dizajnera. Ona je, naime, prošetala u kraćim širokim pantalonama od svetlog džinsa koje ne samo što su pocepane, već su pune povećih rupa i na više mesta vise končići.

bruk bark farmerke
Profimedia 

Da sve bude još gore, Bruk je odabrala ovaj model za poslovni sastanak na Beverli hilsu, a kombinovala ga je s ne preterano atraktivnom dezeniranom košuljom, providnom torbom i belim patikama.

bruk bark farmerke
Profimedia 

Američki mediji nisu oduševljeni ovim izborom, posebno kad se uzme u obzir prilika za koju je Bruk odabrala spornu kombinaciju, pa se može pročitati da je ovo verovatno jedna od, ako izuzmemo neke komične odabire za crveni tepih, jedan od najvećih modnih promašaja među poznatima koje smo videli. Da je makar odabrala drugačije farmerke..

bruk bark farmerke
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna / Glossy