Prelepa i u trudnoći, Jelisaveta  Orašanin  Teodosić je posle drugog porođaja, reklo bi se, procvetala! Prva slika koju je objavila na Instagram profilu već niže hiljade lajkova, a dirljivo je i koliko njenih prijatelja i kolega je iskoristilo ovu društvenu mrežu da joj pošalje virtuelni pozdrav, poljubac, osmeh. I što je najlepše, "Tea" (kako joj ponekad tepaju na ovim socijalnim kanalima) je većini uspela da uzvrati.

Ne znamo ko je bio majstor koji je zabeležio  trenutak u šetnji mlade mame sa sinčićem Bogdanom po parku, ali zaista je postigao impresivan efekat. Osim što pleni vedrim osmehom, na ovoj slici, u koketnoj pozi sa rukom na kuku, Jelisaveta pokazuje neverovatnu figuru. Kratka majica, moderne uske pantalone visokog struka, udobne čizmice... sve to na njoj deluje sveže i mladalački a nigde ni traga od "dojučerašnje" trudnoće.

"Uvek sam se bavila sportom", govorila je svojevremeno Jelisaveta i sigurno tome i može da zahvali što ni tokom drugog stanja nije dobila neželjen višak kilograma, kao i to što se tako brzo vratila u formu. U braku sa na sportistom, našim slavnim košarkašem Milošem Teodosićem, dobra kondicija se - možda - i podrazumeva. 

Izvor: Lepa&Srećna