Trampovi polako "pakuju kofere", uskoro će za njih život u Beloj kući biti samo prošlost, a ako je verovati zapadnim medijima, Melanija ne može da dočeka da se u prošlosti ostavi i brak sa Donaldom. 

Osim Džeki Kenedi, nijedna prva dama nije pobuđivala toliku pažnju javnosti kao gospođa Tramp. Modni izbori atraktivne Slovenke analizirani su do najsitnijih detalja, a retki su oni koji su mogli da im nađu manu.

Od prvog nezvaničnog pojavljivanja u funkciji prve dame na svečanosti povodom pobede na izborima 2016, gde je zablistala u elegantnom belom, svilenom kombinezonu Ralfa Lorena, nekadašnja manekenka je skrenula pažnju modnog sveta na sebe.

Ralf Loren, Oskar de la Renta, naša Roksanda Ilinčić, Dolče i Gabana, samo se neki od slavnih dizajnera čije kreacije je nosila 50-godišnja Slovenka. Uvek elegantne i šik, Melanijine kombinacije nose jednu blagu dozu seksepila - nikad previše otvorenog da bi se činio vulgarnim, ali dovoljnom primetnom da istakne njenu ženstvenost.

Svoj prepoznatljivi znak, vrtoglave potpetice, uspevala je da uklopi i u najmanje očekivanim prilikama,  a jedna od takvih je i doček novogodišnje jelke u Belu kuću. Za razliku od Mišel Obame, koja se u ovoj prilici oblačila prilično ležerno, Slovenka je svake godine na ovaj dan izgledala kao da je sišla sa modne piste.

Na svom zvaničnom Instagram profilu objavila je fotografije snimljene tri godine unazad. 

U skladu sa prilikom, obavezni su bili crveni "božićni" detalji, ali ono što najviše privlači pažnju jesu šik čizme, sada već bivše prve dame SAD.

Duboke čizme "u špic" sa tankom i viskom potpeticom apsolutni su trend nekoliko godina unazad, a jasno je i zašto - izdužuju figuru i svaku kombinaciju čine ženstvenijom.

 Izvor: Lepa&Srećna