Popularna turska glumica Merjem Uzerli, koju smo zavoleli u seriji „Sulejman Veličanstveni“ u septembru 2020. godine objavila je svoju drugu trudnoću. Lepa glumica već ima jednu ćerku, koju je rodila pre 8 godina sa 17 godina starijim biznismenom. Sada, u 37. godini života našla je izabranika svog srca sa kojim će dobiti još jednu devojčicu i srećna je što će konačno izgraditi pravu porodicu.

"Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi devojčicu. Lara je već dugo želela brata ili sestru, presrećna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam srećna jer osnivam vlastitu porodicu", rekla je Merjem u septembru za turske medije.

Vidno srećna i zadovoljna lepa glumica je odlučila da napravi uspomenu na svoje trudničke dane. Profesionalne fotografije, objavljene 29. decembra 2020. godine, na kojima pozira sa svojim stomačićem, skoro naga, izazvale su neverovatno interesovanje javnosti i ogroman broj lajkova za samo 24 sata.

Na slikama nosi samo prozirni bordo mantil sa ogromnim volanima, vezan iznad golog stomaka. Viškom materijala vešto je prekrila intimne delove.

Merjem je u devetom mesecu trudnoće i izgleda sjajno!

 Izvor: Lepa&Srećna