Trendovi za 2021. godinu diktiraju udobnost i ležernost. Kada su pantalone u pitanju, u modu već polako ulaze dugački i široki modeli farmerki.

Konačno ćemo uske i kratke pantalone moći da zamenimo nečim komotnijim. Posebno će ovaj trend obradovati sve dame koje dugo sede na poslu, jer tesne 3/4 nogavice znaju i da zaustave krvotok u predelu listova. Nekoliko dizajnera već u svojim najnovijim kolekcijama za prolećnu sezonu predlaže farmerke sa proširenim nogavicama od kukova pa naniže, koje ležerno padaju čak i preko stopala.

Mnoge žene će sa oduševljenjem pozdraviti ovaj nov model farmerki. Ako imate nešto kraće noge, uz visoke potpetice ćete to sad lako maskirati. Takođe, širina nogavica pri dnu je dobra kontrateža eventualno bucmastijem gornjem delu tela, tako da imate mnoštvo kombinacija pred sobom.

Moderne farmerke 2021.
Profimedia 

Ako na poslu ne smete da nosite farmerke, pogledajte fantastičan model Viktorije Bekam! Reč je, zapravo, o pantalonama sašivenim od teksas platna, u vrlo tamnoplavoj boji, bez tipičnih ukrasnih štepova od žutog konca koje farmerke "izbacuju" iz poslovnog stila. Uz bež košuljicu, vrlo elegantno!

viktorija bekam farmerice
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna