Svi stručnjaci iz sveta lepote slažu se da je zdravlje iznad svega te da prvo treba da negujemo iznutra kožu, kosu i nokte pa tek onda da se doterujemo.

Dubinska nega je najzačajnija, a posle toga dolazi dekoracija. Kako je epidemija korona virusa i dalje u toku mnogi savetuju da se odlasci u salone zamene tretmanima kod kuće.

Glamurozan izgled

Cirkoni i lažni pirsinzi u 2022. će postati “in” pa će se koristiti čak i kod šminkanja. Svi se skažu da ten mora da bude besprekoran. Trenutno su najtraženiji cirkoni umesto linije ajlajnera koji ceo izgled podižu na jedan sasvim drugačiji nivo. Pravilo da je manje više neće važiti za ovu godinu, jer će dominirati jake boje sa brojnim detaljima. Osim šminke i nokti će biti sve upečatljiviji, a posebno su popularne tehnike oslikavanja u pejzažnom stilu.

Povratak nakita

Poslednjih nekoliko godina nakit kao da je ispao sa liste prioriteta kada je lepota u pitanju. Osim upečatljivih i slojevitih ogrlica, perlica na noktima, kristalića na kapcima, dijamanti će krasiti i zube.

Prirodna kosa

Kod kose je poželjan što prirodniji izgled pa se razvio novi trend - “obrnuti balajaž” koji podrazumijeva farbanje korena kose u tamnije nijanse koje se uklapaju u svetlije dužine. Među bojama nema pravila - plave nijanse i bakreni tonovi jednako su popularni poput smeđih, ali i boja koje odskaču - rozih ili plavih pramenova. Dugački bob je ušao na velika vrata u ovu godinu i tu planira da ostane. 

Pogledajte u galeriji kakvi nas trenodvi očekuju kada su u pitanju šminka, frizura i nokti. 

Screenshot / Youtube / MsMojo Jaka šminka, upečatljivi nokti i zanimljivi nakit

Izvor: Lepa&Srećna