Žene kada žele da se osećaju bolje odmah promene frizuru, a trend za ovu godinu je šarenolik i pokriva svačiji ukus.

Smatra se još da je Nova godina savršeni izgovor da krenemo ispočetka, da probamo nešto novo i da razmislimo o promenama. Predstavljamo vam prognozu trendova za 2022. godinu prema mišljenju frizerskih stručnjaka.

1. NEGA I UKRASI

Da bi kosa bila zdrava i lepa neophodno je da uvek bude dobro ošišana. U dogovoru sa frizerom odredite dužinu koja najviše odgovara vašem licu, ali i načinu života koji vodite. S obzirom na to da nemaju svi vremena za svakodnevno feniranje odaberite dužinu koju sami možete da održavate, a da biste postigli potpuni efekat ukrasite kosu modernim šnalama.

2. MODERAN BOB

Vintidž nikada ne može da zastari, pa se tako bob frizura na velika vrata vraća u 2022. godinu. U seriji „I tek tako“ se pojavljuje pored Keri, Mirande i Šarlot, a iako je novi lik Lisa je odmah primećena po savršenoj frizuri. Ona je talasasti bob stavila na listu prioriteta kod većine žena. Trend je uveliko aktuelan i kod nas, a među prvima ga je ponela pevačica Sara Jo. 

3. PLETENICE

Već neko vreme stilisti preferiraju frizure koje su „raščupane“, a ove sezone na sve to dodajte i kikice koje će savršeno upotpuniti čitav izgled. Ako želite mladalačkiju frizuru proleće će biti pravo vreme da napravite afro kikice.

Izvor:Lepa&Srećna