Britanka čiju su lepotu zapazili modni agenti videvši je na aerodromu u Njujorku, i u 14. godini joj ponudili prvi posao, nikada nije skrivala da je imala burnu mladost. Kejt Mos je imala probleme s narkoticima, i a ludi noćni provodi bili su sinonim za njeno ime. Srećom, shvatila je da mora da promeni životne navike i da se okrene zdravijem načinu života.

"Loše stvari koje sam činila i pogrešne odluke koje sam donosila uzele su danak, ali srećna sam što sam makar sada rešila da se smirim. Shvatila sam da moram više da vodim računa o sebi. Svaki dan idem na jogu. Ne odlazim na zabave noću često kao ranije i više brinem o svojoj koži, koja je nekim čudom izdržala sve moje ludorije",  priznala je lepotica jednom prilikom za u intervjuu za Harper’s Bazaar  i otkrila da je mladolik izgled uspela da sačuva zahvaljući i jednoj navici.

Naime, ona se baš svakoga jutra umiva se lednom vodom kojom postiže lifting efekat, smanjuje nadutost, pore i male bore, a uz to se i dobro razbudi. Kako kaže Kejt rezultati su odmah vidljivi - podočnjaci su smanjeni a lice zategutije. 

"Ovaj trik je sjajan i za smanjivanje jutarnje nadutosti“, istakla je Kejt. Ako želite da probate ovaj jednostavn bjuti trik napunite lavabo sa hladnom vodom i ubacite dosta kockica leda i nekoliko kriški krastavca. Zadržite dah i potpuno zaronite lice. Postupak ponovite nekoliko puta.

Izvor: Lepa&Srećna