Kejt Midlton oduvek eksperimentiše sa obrvama, a period izolacije tokom epidemije korona virusa izgleda da je iskoristila da ponovo malo promeni svoj izgled. Kod nje je najzanimljvije upravo to kako uspeva da nađe pravu meru između suptilnih intervencija na licu i veoma uočljivih i lepih efekata.

Pošto vojvotkinju od Kembridža retko viđamo u javnosti poslednjih meseci, njeno prisustvo svečanosti povodom Dana primirja očekivano je je bilo propraćeno s velikom pažnjom. Izvanredna mantil haljina, pomalo u vojničkom stilu, bila je sasvim u skladu sa zvaničnom ceremonijom. Ispod elegantne tokice ukrašene perima, ističe se Kejtina upečatljiva fizionomija, a obrve dolaze posebno do izražaja.

Svi beauty eksperti su odmah primetili - nešto je promenjeno, premda je to ona ista, lepa princeza Kejt. Voren Daudel, američki šminker, tvrdi da je Katarina tetovirala obrve, premda vrlo, vrlo diskretno.

obrve tetoviranje kejt midlton sminka
Profimedia 

"Svima savetujem da probaju ovako nešto, jer blago pojačane obrve daju licu posebnu izražajnost, naročito sada kad se najviše viđamo preko zuma, Vajbera i drugih aplikacija. Preko kamere će lice izgledati lepše, simetrija biti više naglašena, a čak i kad smo umorni delovaćemo svežije. Šta vi kažete, kako vam se dopada Kejtin novi izgled?

obrve tetoviranje kejt midlton sminka
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna