Vojvotkinja od Kembridža se od rođenja trećeg deteta pojavljivala dva puta u javnosti, ali se 2. oktobra 2018. godine bavila oficijalnim dužnostima, piše Stil.

Kejt Midlton pojavila se na prvoj kraljevskoj družnosti nakon porodiljskog odsustva.

PROČITAJTE JOŠ: OVA ŽENA ČUVA ENGLESKE PRINČEVE, NASLEDNIKE KRUNE: Kejt Midlton ima najviše poverenja u ovu dadilju

Vojvotkinja je u poseti školi Sajers Kroft koja je usmerena na to da decu iz užeg centra grada spoji sa prirodom, pa je među redovnim  aktivnostima i šetnja šumom.

Od kada je na pauzi od dužnosti nakon rođenja sina, princa Luisa, Kejt se dva puta pojavila u javnosti: na kraljičinom rođendanu i venčanju Megan Markl i princa Harija.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO JE LJUBOMORA UNIŠTILA LJUBAV IZMEĐU KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: ova žena je glavni krivac za raskid kraljevskog para

Vojvotkinja nije tip osobe koja za javni nastup jednom obuče određenu odeću, već je više puta nosila garderobu koju je obukla i ovom prilikom. Omiljene čizme marke "Penelopa Čiversand" nosila je više puta ranije, kao i uske braon farmerke. Modna kombinacija se pokazala kao pun pogodak za jesenje dane, a ležerni stil savršeno pristaje lepoj vojvotkinji!

Kliknite OVDE da vidite u galeriji slike ove modne kombinacije!

Izvor: Stil.kurir.rs

LepaiSrecna Kejt Midlton se dugo nije pojavljivala u javnosti posle porođaja sa trećim sinom Luisom. Ovog puta se pojavila i sve oduševila svojom vitkom linijom i savršenim modnim izborom i bojom za jesenje dane!