Njena frizura izgleda jednostavno, ali svi su bili iznenađeni kada je frizerka otkrila kako se lepa Kejt Midlton fenira, piše Lepa & srećna.

Kejt Midlton je nedavno bila na turneji u Švedskoj sa suprugom princom Vilijamom. Kejt je oduševljavala izborom garderobe žene širom sveta i modne kritičare, ali svi su se pitali kako princeza svaki dan ima savršeno isfeniranu kosu koja izgleda netaknuto sve dok je pažnja javnosti usmerena na Kejt.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON RAZOČARALA MODNE KRITIČARE: svi su oduševljeni trudničkim stomakom, ali nikome se ne sviđa princezina haljina (FOTO)

Frizerka je otkrila da pored skupih proizvoda za kosu, za feniranje engleske princeze potrebno je 13 četki, 6 češljeva i dva fena. Ovo kraljevsko feniranje počinje metalnom četkom koja lako oblikuje mokru kosu, a nastavlja se sa drvenom okruglom četkom za feniranje sa prirodnim dlakama kojom se pravi odličan volumen. Treća je keramička okrugla četka za feniranje sa prirodnim dlakama koja kosi daje sjaj i bujnost, najvećom četkom frizer pravi talase na kosi, dok sa najmanjom oblikuje neutralne lokne na krajevima

Nakon toga koristi se uska četka sa pravljenje volumena u predelu korena i sušenje kose, dok se klasična četka sa jastučićem koristi za češljanje zamršenih delova kose. Četiri različita češlja se koriste za oblikovanje krajeva, tapiranje i češljanje mokre kose.

Ceo proces feniranja se radi sa dva fena, a na kraju je neizbežan sprej za kosu koji čini da Kejt u svakom trenutku izgleda kao da je upravo izašla iz frizerskog salona.

Kako se vama sviđa frizura Kejt Midlton?

Izvor: Lepa & srećna