Posao: Konačno vas napušta Saturn i više se ne vraća u vaš znak, što je odlično, jer će period kad je vaše strpljenje bilo na probi i kad ste nailazili na razne prepreke, ostati iza vas.Venera koja upravlja vašim partnerstvima i vašim tajnama, sada je od 7.septembra u direktivnom hodu kroz izazovni znak Lava, što može doneti do povremenih neslaganja sa šefovima koje može voditi u konflikt.Na vama je da dobrobit pravih prijatelja koji vam daju zaista korisne savete, iskoristite kako ne biste zaista napravili sebi veće probleme.

Ljubav: Osnovni problem većine ljudi, kada je ljubav u pitanju, jesu prevelika očekivanja, pa je tako i kod vas. Tokom ovog septembra, želećete da znate šta to muči vašu voljenu osobu i zašto vam ne poverava sve što oseća. Ipak, sve treba da se dešava prirodno i kada se steknu uslovi poverenja i bezuslovne podrške, dobićete prave izlive iskrenosti od osobe koju volite. Septembar je mesec koji će vas poprilično trošiti na poslovnom planu, pa ćete želeti više podrške na emotivnom planu.Posle 26.septembra, kada vaš suvladar Mars, sretne Jupitera u Devici, vaše želje će krenuti ka ostvarenju.

Zdravlje: U vašem šestom polju je Uran, a gradi pomalo izavne aspekte sa ostalim planetama, to je u bukvalnom tumačenju pojava iznenadnih bolova u glavi koja znaju da dođu ni otkuda, ali se isto tako i završi. Dobra strana toga je ćete intuitivno osetiti šta vam prija, pa ako je to šetnja, par efikasnih vežbi, kafa napolju, ili samo prijatan razgovor, odmah uradite to.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31