Posao: Prethodnih godinu dana je Jupiter boravio u vašem znaku i to jegodina ekpanzije i širenja na svim poljima, naročito na planu lične afirmacije i nalaženju novih osoba, puteva, načina i zarade.To je i sticanje veza i pozcija, nalaženje svog „mesta pod suncem“ , kada su finansije i materijalno u pitanju. Jupiter je još u toku avgusta ušao u vašu drugu kuću i sada se, naročito posle 18.avgusta i ulaska Saturna u Strelca, očekuje više realnosti, detaljno planiranje i pažljovo donošenje odluka. Ukratko, vi treba da budete manje optimistični, ne uzdajete se u sreću, nego u konkretan plan koji donosi novac.

Ljubav: Za razliku od mnogih znakova, vi ćete sada nekako biti više u jednom mirnom periodu koji od vas neće zahtevati mnogo promena i truda. Vi ste savladali neke svoje probleme i sada ste potpuno smireni i osećate se odlično u svojoj vezi. Vaša voljena osoba je toliko navikla na vas, da ćete tokom poslednje nedelje septembra poželeti da uđete u brak, ili ga obnovite, ukoliko ste i ranije bili u braku. Naravno, biće malo raskoraka u komunikaciji i nesporazuma koji su toliko sitni da neće uspeti da naruše vašu veliku snagu zajedništva.

Zdravlje: Sezona vremenskih promena, smena godišnjih doba, i klimatske promene znaju d anaprave u vama potpunu promenu metabolizma i pad energije i raspoloženja. Moguće su i pojave takozvanih stomačnih virusa, naročito tokom sredine septembra, a prventivna upotreba probiotika može samo da vam godi, nikako šteti.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31