Dnevni horoskop za 19. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Najbolji ste organizator i neko ko zna da postavi sve stvari na svoje mesto. Morate da to iskoristite što pre je moguće. LJUBAV: Dokažite svojim nežnostima i strastima koje vas najbolje opisuju. ZDRAVLJE: Trenutno kroz grudni koš koji je osetljiv.

BIK

POSAO: Niste raspoloženi za neki otežani rad. Spremni ste da prepustite i svojim saradnicima posao koji će biti naporan i nepredvidljiv. LJUBAV: Emotivno dobar dan za one Bikove koji vole kuću, porodicu i vreme provedeno u njoj. ZDRAVLJE: Možete imati manji problem sa očima.

BLIZANCI

POSAO: Želite da se odvojite od svih nevolja koje su u vašem okruženju pa i u celom svetu, ako je to moguće. LJUBAV: Pomalo zanemarujete partnera. Počeće da sumnja u vašu vernost, to nije dobro. ZDRAVLJE: Često vam se dešavaju depresije.

RAK

POSAO: Morate da se okrenete svojim idejama i svemu što pripada vama i novim projektima na polju delatnosti u kojoj radite. LJUBAV: Partner je oduševljen vašom snagom, voljom i istrajnošću da uspete. ZDRAVLJE: Jaka volja dosta toga leči.

LAV

POSAO: Morate da se pazite osobe iz vašeg bližeg okruženja. Snaga uma i tela zna da iritira neznalice i umišljene zvezde. LJUBAV: Slobodni Lav upoznaje znatno mlađu osobu od sebe. Možda se rodi i velika ljubav. ZDRAVLJE: Pomena vremena vam smeta.

DEVICA

POSAO: Bićete opterećeni saradnicima koji su vrlo nepošteni i kritizerski nastrojeni. Pokušajte da prevaziđete takve reči. LJUBAV: Pomalo ste naporni u zajednici. Partnera iritira sve što kažete ili se ljuti na vaše zahteve. ZDRAVLJE: Ne preterujte u uzimanju bespotrebnih lekova.

VAGA

POSAO: Puni ste ideja. Želite da spojite tradiciju i moderno. LJUBAV: Unostite društvene aktivnosti u ljubavni život i vama se to dopada… ali partner negoduje. ZDRAVLJE: Preopterili ste glasne žice. Opustite grlo.

ŠKORPIJA

POSAO: Moraćete da uložite dodatni napor oko saradnika jer su oni neko ko nije previše ambiciozan ili ima vere u sebe. LJUBAV: Partner se oseća kao da ste mu roditelj. Ali vi imate svoj stav i to je nešto što se teško menja, bar u ovom trenutku. ZDRAVLJE: Zdravstveno se bavite alternativom. Istražite svoje duhovne ciljeve.

STRELAC

POSAO: Kao svaki Strelac često od muve pravite slona. Pojačana odgovornost vas čini nervoznim. LJUBAV: Emotivno niste stabilni. Ne prepuštajte se sumnjičavim osećanjima. Ničemu nevode. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo, predstoji kašalj.

JARAC

POSAO: Vreme je da hladnije glave uđete u celu poslovnu priču. Dobro ste razmislili. LJUBAV: Provodite veče u krugu porodice sa prijateljima. Svi se lepo osećaju. ZDRAVLJE: Istegnite kičmu. Dobro ćete joj učiniti.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je uspostaviti balans. Mentalni negativni stav ničemu ne vodi. LJUBAV: U emotivnom životu partner i vi imate specijalne goste. Želite da vide da ste srećni. ZDRAVLJE: Potreban vam je Spa centar. Relax.

RIBE

POSAO: Često imate promene raspoloženja. Malo ste strogi prema saradnicima. LJUBAV: Vaš libido tokom dana radi odlično. Seksualni život je i više nego dobar. ZDRAVLJE: U zdravom telu zdrav duh.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna