Vrhunac lunarnog ciklusa po Mesečevom kalendaru - pun Mesec - donosi nam mnogo uzbuđenja 21. septembra 2021. godine. Mnogima će pomoći da shvate neke veoma važne stvari u svom životu, nekima čak i da otkriju šta su njihove istinske želje i strast.

Naravno, najveća otkrića mogu doživeti rođeni u znaku Riba, jer upravo kroz njegove spiritualne vode i prolazi Mesec u ovom trenutku. Ali hajde da pogledamo ko će još imati najviše koristi po mišljenju astrologa.

Blizanci

Moguće su velike promene na poslovnom planu, a u prvi mah će vam se činiti kao da vam neko izmiče tlo pod nogama. Međutim, shvatićete da se zapravo samo udaljavate od nekih nerealnih ambicija i snova, a da će vam to otkriće biti korisno da se usmerite u pravcu koji će za vas biti najbolji. Možda ćete se osećati čudno, ali videćete nove mogućnosti za viši profesionalni status i veći ugled.

Devica

Vaša ljubav je pod pravim reflektorskim svetlom. To može da se odrazi na dva potpuno suprotna načina - ili ćete konačno biti spremni na dublju i ozbiljniju vezu ili ćete shvatiti da između vas i partnera, jednostavno, stvari više ne funkcionišu i sledi raskid Mogući su, dakle, oštri rezovi, ali upravo to je ono što vam treba. 

Strelac

Pun Mesec će dobro prodrmati vaše porodične odnose i situaciju u kući. Svi problemi koje ste potiskivali izaći će na videlo, ali to je jednom moralo da se desi. Ako ste planirali neke promene, nabavke, reorganizaciju doma, sad je pravo vreme da se sa tim počne.

Izvor: Lepa&Srećna