OVAN

POSAO: Već početkom meseca imaćete veće očekivanja za svoje finansijske ili poslovne aranžmane. U junu ćete napraviti svoje planove da preduzmete određene mere unapred za njihovu realizaciju. Ništa se neće dešavati slučajno. Rešavanje sa papairima, dokumentima, biće uslovljeno kretanjem Jupitera od 10 juna. Vaš vladar Mars u znaku Ovan govori pa ćete morati mnogo da radite na poboljšanju privatnog posla, mada se trudite da poboljšate stanje iz predhodnih meseci koje nije bilo sjajno, posebno za one koji se bave komunikacijama. LJUBAV: Emotivno ste stabilni pa je potrebno da dobro razmislite sa kim želite u vezu ili brak. Dobar odnos sa Bikom, Devicom ili Škorpijom. Ovan u braku će biti mnogo okupiran svojim domom, porodicom, posebno radovima u kući, koji neće ispočetka biti dobri i isplativi ali kako vreme ide imaćete i pomoć. Žena Ovan mora da obrati pažnju na jednu Devicu koja se udvara bez prestanka. Možda ćete popustiti toj sjajnoj Devici jer će biti uz vas onda kada vam niko drugi neće pomoći. ZDRAVLJE: Često ste anksozni a visoke temperature mogu da vam pogoršaju stanje. Obratite pažnju na pritisak.


BIK

POSAO: Mnogo očekujete od drugih. Vaš vladar Venera na početku meseca u aspektu sa Uranom daće pomalo haotičan početak poslovnog perioda ali naravno Bik je spreman na sve pa i na gubitak. Mislite da ste upali u neke karmičke dugove ali to ne morate da bude. Morate da preispitate želje i ambicije i koliko ste spremni na promene. Druga polovina meseca je važna jer imate sudske sporove koji mogu biti u vašu korist. LJUBAV: Vi ste ponekad previše otvoreni prema partneru ali i tražite previše. Od 6 do 10 juna ćete imati važan period za brak i rešavanje situacije u njemu, dok će slobodni Bikovi uživati u nekoj lepoj prirodi sa Vagom ili Rakom. Žena Bik ima pojačanu plodnost i šansu za proširenjem porodice. ZDRAVLJE: Proširene vene, neugodna obuća mogu biti uzrok problema. Mnogi Bikovi pate od alergije

BLIZANCI

POSAO: Izbegavajte nadmeno okruženje, ponašanje kolega ili saradnika koji nisu na vašem nivou. Problem sa naplatom jednog radnog projekta. Zbog ličnih obaveza zapostavljate posao a onda trpi i lični i poslovni budžet. Već od 14. juna vaš Merkur ulazi u svoje sazvežđe i tada možete da računate na bolju poslovnu ponudu, novac ali i edukacije u okviru firme. Jupiter će vam doneti jaka poznanstva, nešto što vas može podići na viši nivo, posebno je važno poznanstvo sa uticajnim i važnim ličnostima iz sfere obrazovanja, politike, profesore.
LJUBAV:
Preosetljivi ste, ponekad samoživi. Emocije vam nisu stabilne. Opet ste obnovili staru vezu sa Škorpijom. To nije dobro ali volite strast i izazove. Verovatno ćete ovaj mesec biti u toj tajnoj vezi da biste na kraju opet ušlu u bračnu kolotečinu. To vam je sudbina koju morate da ispratite. Blizanci koji traže ljubav mogu je naći pored Vage ili Vodolije. ZDRAVLJE: Apatija i nesecanica su ozbiljan problem ovom znaku, što znači da morate da se time pozabavite.

RAK

POSAO: Volite da dominirate na poslu ali trenutni aspekti na nebu nisu povoljni, ne bar za većinu Rakova. Neki će dobiti otkaz koji im je najavljen još sa kraja prošle godine. Neki se raduju novom privatnom poslu. Novac pametno ulažite i čuvajte posebno u periodu druge i treće nedelje meseca. LJUBAV: Želite unutrašnji mir a sreću tražite u intuciji koja je jaka. Mars vam može napraviti problem posebno ako je ta osoba rođena u vodenom sazvežđu, tako da vam je savet da pazite sa kim komunicirate, izlazite i planirate ozbiljnu vezu. Ako ste u vezi ili braku onda morate da obratite pažnju na emocije partnera. Ne vraćajte se u prošlost jer svakako uvek dobijete "šamar".
ZDRAVLJE:
Hronična oboljenja. Vodite računa o prevenciji, izbeći ćete probleme.

LAV

POSAO: Sebe bolje upoznajte da biste lakše radili i upravljali. Moguće je da ćete raditi na dva mesta , dve različite delatnosti. Vi ste jaki i sposobni ali vas guši ego i moć koju osećate kao svaki prirodan Lav. Imaćete tokom meseca ugušenu energiju i to morate da primetite ali i da osvestite u sebi da bi bolje funkcionisali na radnom mestu. Novac od treće nedelje meseca a ulaganje u velike projekte od samog kraja juna. LJUBAV: Vezu ili brak spašavate diplomatijom. To je jedini i pravi put u nastavak zajednice. Ne volite da budete sami pa sve činite da popravite komunikaciju. Lav koji traži ljubav može je naći na poslu, onako, iznenada. Budite opušteni svakako dolazi do vas. ZDRAVLJE: Prekontrolišite bubrege. Vodite računa o ishrani.

DEVICA

POSAO: Važno je da ne donosite loše zaključke, da ne razmišljate negativno. Ko je najvredniji znak zodijaka ako niste vi. Morate da pronađete svoj put, ne da se prepuštate sudbini. Nije problem da se zaposlite ako tražite posao, imaćete pomoć u znaku Blizanaca, neko ko vam je blizak, možda rod i može da vam pomogne. Devica treba da sarađuje sa jarčevima jer ima moralnu i duhovnu podršku, dok će sa Strelcem da pronađe finansijski kanal. LJUBAV: Dobar odnos sa partnerom. Uživaćete u ovom mesecu ljubavi za Device. Mnogo dobre , pozitivne energije daće vam elan da hvatite kako je život lep. Slobodne Device na kraćem putu upoznaju jednu zanimljivu Vagu, dok će Vodolija, Škorpija ili Rak biti u okruženju udvarača. ZDRAVLJE: Priroda je vaš lek. Što više budete provodili u njoj manje ćete problema imati kako sa fizičkim tako i sa mentalnim telom.

VAGA

POSAO: Volja je ono što vas krasi. Prva nedelja meseca je važna jer tu sklapate važne poslovne kontakte , radite na novim projektima. Ukoliko promašite taj termin možete da očekujete bolje dane posle 23 juna. Vaga koja teži inostranstvu mora jako da povede računa na dokumenta, može biti pokradena ili jednostavno da izgubi nešto što je važno. Važno je da ne budete tvrdoglavi i idete glavom kroz zid, što često činite. LJUBAV: Avanture su vaš život. Morate da se obuzdate ili vam preti razotkrivanje. Čuvajte porodicu jer je ona ipak osnovna ćelija ljudskog društva, koliko god vas privlači i ona druga strana, ni malo svetla. Ukoliko ste usamljeni i tražite srodnu dušu onda će vam Devica, Bik ili Rak biti pravi partner. ZDRAVLJE: Virusna oboljenja su vam opasnost tokom meseca. Jačajte imunitet vitaminima.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o nekim lakšim poslovima ili vam se već sada ide na odmor. Kao da ste nestabilni u nekim odlukama. Vaš vladar i suvladar Mars u Ovnu vam može pomoći da se okrenete sebi i svojim mislim koji mogu da vam pomognu da pronađete pravi put, pravi posao. Poslušajte sebe. Novac posle 16 juna, posebno iz sfere trgovine i komunikacija. LJUBAV: Svoju sreću tražite u inostranstvu. Osoba koja će vam zapasti za oko je svetle puti, očiju, blogog lica, tena ali ne i karaktera, tako da – oprez. Volite izazove, neka nova dešavanja i to će vas odvesti do prave osobe. Ako ste u braku onda česte svađe zbog finansija. ZDRAVLJE: Impulsivni ste, to vam diže tenziju, čini vas nervoznim.

STRELAC

POSAO: Dosta važan i ozbiljan mesec za novac i ulaganja. Sve ide dobrim tokom, posebno ako ste šef ili vođa projekta. Volite inostranstvo jer vam je to prirodno dato kroz zodijak ali ovoga puta imaćete posla i u svojoj državi. Sarađujte sa Bikom, Rakom ili Jarcem. Veći novac očekujte od osobe iz znaka Ribe, posebno posle 14. juna. LJUBAV: Brak, proširenje porodice to vas uzbuđuje. Volite kuću i sve ćete učiniti da se svi dobro osećaju u njoj. Nećete biti u nekim avanturama jer ste zadovoljni. Ako ste sami onda vam je najbolje da se vežete za Ovna ili Devicu. Devica vam može pružiti mir dok Ovan voli baš kao i vi strast i uzbuđenje. ZDRAVLJE: Noge otečene , vene, pritisak, promena vremena su neprijatelji ovom znaku.

JARAC

POSAO: Posao vas iritira, ne toliko sam rad i delatnost koliko saradnici koji večito pokazuje nestabilnost, neodgovornost pa i neznanje. Menjaćete dosta toga, posebno sistem rada i neke odgovorne ličnosti iz vaše firme. Novac veći sledi pred kraj meseca. LJUBAV: Negde ste na granici da izaberete koga ćete za ljubav i to su u pitanju dva Merkura, jedan Blizanac, drugi Devica. Svaki ima posebnu ulogu u vašem životu. Teško će vam biti ali moraćete da presečete. Jarčevi u braku bolje prolaze jer imaju svoju mirnu luku. ZDRAVLJE: Dobro se osećate ali morate da se krećete više, više vazduha je vašem mozgu potrebno.

VODOLIJA

POSAO: Mnogo rada tokom meseca, ulaganja. Dosta novca očekujte. Novi, ne planirani poslovi vam slede. Bik vam nije dobar saradnik, dok ćete sa Devicom ostvariti idealnu poslovnu saradnju. Štedite tokom meseca za dalje poslove koji slede tokom godine. LJUBAV: Vi ste više u nekim kombinacijama, nego što realno imate vezu. Tako ćete i nastaviti da radite. Niko bitan ili previše važan da se pojavi, zapravo svi su važni, bitni, najviše vas uzbuđuje da se ne predate do kraja. Volite izazove, samo pazite do kraja meseca jer vas tu čeka druga Vodolija koja može sve da vam naplati. ZDRAVLJE: Glavobolje usled nespavanja, loše ishrane ali i pretranog rada.

RIBE

POSAO: Osećate moć. Vi to i jeste u ovom periodu. Nećete biti u lošim poslovnim odnosima sa drugima ali ćete raditi još više i bolje. Čuvajte zdravlje tokom ovog juna jer od rada možete da posustanete. Potražite pomoć od Ovne, Škorpije, Bika, Jarca, koji su bar telesno jači od vas. LJUBAV: Naćićete put do ljubavi ako ste usamljeni. Pomoć vam stiže od Vodolije ili Raka. Imaćete razumevanje u partneru a vama je to najvažnije. Ako ste u braku, verovatno ćete biti poneseni uspehom partnera pa ćete proslavite nekim lepim zajedničkim putovanjem. Dobar period za prinovu ko želi da uveća porodicu od 6. juna. ZDRAVLJE: Morate da pokrenete svoje telo. Gojite se brzo, slabite sporo. Višak tečnosti u organizmu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna