Dnevni horoskop za 28. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Kada su ugovori i važna dokumenta u pitanju, budite oprezni. Nikako ne potpisujte ništa a da predhodno dobro ne pročitate svaku reč. LJUBAV: Morate da budete iskreniji. Pokažite svoje najbolje osobine. Danas je dan za ljubav. ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK

POSAO: Sačekajte narednu nedelju. Danas ne radite preterano već se odmorite i spremajte za dalje. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekujte susret sa zanimljivim Lavom. Biće zanimljivo, posebno ćete imati interesantne teme za razgovor. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Verovatno ćete se baviti poslovima koji traže mentalni napor. Za vas to nije problem jer kažu da Blizanci imaju odličan ,,kliker”. LJUBAV: Ipak morate da stupite u komunikaciju sa partnerom ako želite pravo stanje emocija u vašem braku. Nekako se ipak snalazite u svemu što vam predstoji. ZDRAVLJE: Nemir zbog nestrpljivosti..

RAK

POSAO: Verovatno ste očekivali neka dešavanja i ponude ali to ćete morati da ostavite za narednu sedmicu. Danas je ipak dan za kreativce. LJUBAV: Rak koji je slobodan može očekivati poziv jednog Bika koji je verovatno bivša ljubav. Rak mora da se okrene novim vezama. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

LAV

POSAO: Nesporazum sa jednim Škorpijonom. Mnogo ste oboje ambiciozni. Borba ega, sujete je naglašena. LJUBAV: Slobodan Lav ima susret sa osobom o kojoj mašta duži period ali kako aspekti stoje nećete biti nešto posebno zaljubljeni kako vreme ide. ZDRAVLJE: Vi ste jaki, kontrolišete svoje zdravlje.

DEVICA

POSAO: Dobra saradnja i novac sa osobama iz familije. Možete čak planirati i budućnost poslovanja sa njima. LJUBAV: Možete imati manju avanturu sa osobom sa kojom se družite duže vreme. Ovde se vidi zaljubljenost, veza koja može da se u daljoj budućnosti ostvari. ZDRAVLJE: Hormonski status je potrebno proveriti, posebno hormon štitne žlezde.

VAGA

POSAO: Vage koje su rođene u prvoj dekadi, imaju promenu posla. O tome razmišljate dosta dugo. Sada je vreme da to i pokrenete. Pomoć od Strelca sledi. LJUBAV: Želite vezu sa osobom koja vas čini opuštenom. Vaga je hedonista i svaki oblik neharmoničnog ponašanja ona neće trpeti. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: U nekoj svojoj suštini želite biti osoba koja pomaže svima u svakoj prilici. Često pridajete važnosti drugima i nihova mišljenja. Savet vam je da ostanite dosledni sebi, svojim stavovima, za bolje sutra. LJUBAV: Želite veliku ljubav zbog toga volite društvo i zabavu, verovatno ćete tu negde i pronaći vašu drugu idealnu polovinu. ZDRAVLJE: Visok pritisak vas ponovo muči.

STRELAC

POSAO: Ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Imate susret sa osobom koja dolazi iz Nemačke. To može biti zanimljiv poslovni dogovor. LJUBAV: Obuzdajte voljenu osobu da ne troši previše. Stalno ste u tom problemu, nije vam lako ali lako zarađujete, pa sve nekako lagano prolazi. ZDRAVLJE: Više sporta ovom znaku prija.

JARAC

POSAO: Jarac je uvek ste za kompromis, samo ako je dobra prilika za zaradu. Mislite na budućnost. Planirate poslove unapred. LJUBAV: Ako ste u braku morate da se prilagođavate. Nije vam lako. Verovatno ste već smislili plan šta ćete dalje. ZDRAVLJE: Hipohondrični ste čim je vaše zdravlje u pitanju.

VODOLIJA

POSAO: Mogućnost dobre zarade u toku dana. Poslove koje radite su veoma zanimljivi i traže veštinu koju kao Vodolija sigurno imate. LJUBAV: Vodolije u vezi uživaju, dok one u braku pate. Niste sami, usamljeni ali ste sigurno neko kome je mnogo stalo do uzbuđenja, različitosti i strasti. ZDRAVLJE: Čuvajte se nerviranja.

RIBE

POSAO: Pojačavajte svoj sistem vrednosti tako što ćete biti edukovani, školovani, puni radnog iskustva a uspeh neće izostati. LJUBAV: Pronađite smisao u susretu sa jednim Ovnom. Možda je ipak ovo prejako za jednu emotivnu Ribu. ZDRAVLJE: Neraspoloženje vlada vašom dušom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna