Mesečni horoskop za april 2022. godine najavljuje finansijske bure i oluje - Sunce i Merkur putuju kroz sazvežđe vatrenog Ovna pa nas teraju u žustru utakmicu za novac i borbu da ostvarimo poslovne ciljeve. Pritom, želimo i da se posvetimo privatnom životu, uželeli smo se prijatelja, kućne obaveze se gomilaju.

Tek od 5. aprila, počeće i Venera da nas podseća kako moramo da pazimo na sebe, a planeta ljubavi i bogatstva pridružiće svoje snage da pomogne u finansijama odabranim znacima horoskopa.

Ovan

Vama gospodar Mars donosi uvećanje prihoda i pravi je zamajac u važnim poslovima koje vodite. U svemu ćete biti bolji od konkurencije, a ostvarujete i dobru saradnju sa osobama na višem položaju. I to će odraziti na vaše finansije. Prijatelji postaju i poslovni saveznici, svi ciljevi se ostvaruju prema planu.

Blizanci

Ako se planirali rast i razvoj, odlični su izgledi za ostvarenje plana, naročito u drugoj polovini meseca. Za pojačanje budžeta u prvoj polovini, najviše udela može imati sreća, ali ako nastavite da radite sa toliko žara, doći će i zasluženi rezultati. Prija vam saradnja sa starijim ljudima.

Vodolija

Najviše finansijskih uspeha možete da ostvarite na samom početku i pred kraj meseca. Ne dozvolite da vas napusti uobičajena skromnost i radite na ličnom utisku koji ostavljate na ljude. Mogući su skupoceni pokloni, kao i značajno uvećanje štednje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naši astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna