U numerologiji i astrologiji, broj četiri se odnosi na temelje, osnovu kuće, porodicu, korene. Vezuje se za ono što vam je najvažnije i na ljude s kojima vas suštinske vrednosti zbližavaju. Zato će 4. april 2022. godine doneti ogroman talas energije svima koji tu blisku vezu održavaju.

Četvorka u tarotu odgovara karti Cara, osobe koja simblizuje očinsku figuru ili osobu od autoriteta. Može se odnositi i na vas ako ste na nekom rukovodećim mestu ili težite da na to mesto stignete. Ne zaboravite da Car treba i da gradi temelje, a da broj 4 nosi jaku energiju za uvođenje stabilnosti i dostizanje ravnoteže.

Čitav april mesec, prema astrolozima, treba posvetiti građenju zdravih temelja - bilo da se spremate za sklapanje braka, paljubavne odnose treba pročistiti do maksimalne iskrenosti, ili da želite da renovirate kuću, pa onda zaista krenite od temelja i ne radite ništa na brzinu.

Četvrti april nosi energiju brojčanog niza 4:4 i donosi sreću najviše osobama sa bioritamskim brojem 2 i 6. Da podsetimo, ovaj broj se dobija tako što se saberu brojevi datuma i meseca rođenja, a zatim svedu na jednocifren broj.

Međutim, svako može da iskoristi ovu energiju za ličnu sreću, a to će najbolje učiniti ako pametno planira ovaj dan. To znači da se mora unapred napraviti lista stvari koje treba obaviti i obavezno ostaviti dovoljno prostora za porodične obaveze. Konkretnije, može se dogoditi da iskrsnu neočekivani zahtevi, kao i da se oduže poslovi za koje ste mislili da će biti brzo gotovi. Za sve to treba imati dovoljno vremena, ali će svi koji tome pristupe ozbiljno biti nagrađeni velikom srećom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna