Dnevni horoskop za 3. april 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ukoliko imate putovanje, kontakt sa osobama iz znaka Bik i Vaga, doneće uspeh posebno ako su vezani za inostranstvo. LJUBAV: Ovnovi koji su slobodni poželeće da budu u svom domu u krugu svojih prijatelja. Uživate sa ljudima koje volite. ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara.

BIK

POSAO: Novac i dobitak mogu da uslede ukoliko prihvatite saradnju sa bivšim kolegama. Novac vam neće biti problem ako čak i drugome pozajmljujete. LJUBAV: Bićete u prilici da promenite svoj emotivni status. Moguć povratak osobe iz prošlosti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate više o poslu nego što stvarno radite. Morate da se okrenete nekim realnijim ostvarenjima. LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Danas muški Rakovi imaju više sreće u poslovanju od žena iz istog sazvežđa. To žene ne bi trebalo da obeshrabri. LJUBAV: Emotivnost prenaglašena, ali strah za opstanak veze ili braka. Rakovi moraju da ojačaju mentalno. ZDRAVLJE: Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Razgovor sa jednom muškom osobom iz znaka Škorpijon može da vam promeni posao ili poboljša saradnju sa još par saradnika koji su u opticaju. LJUBAV: Slobodni Lavovi su skloni idealizaciji pa je moguća samoća. Verovatno ćete tražiti društvo prijatelja. ZDRAVLJE: Stopala osetljiva.

DEVICA

POSAO: Device ne smeju biti brzoplete već sigurne u svoje znanje i kvalitete. Više razmišljati o dugoročnim planovima. LJUBAV: Pazite na razočarenje. Često vam se dešava da partner nije iskren do kraja, sklon lažima, prevrtljivosti. ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate uprkos lošem emotivnom statusu.

VAGA

POSAO: Veliki optimizam i nadahnutost prate Vagu kroz poslovnu saradnju. Finansijske špekulacije su moguće. LJUBAV: Dileme, neodlučnost. Posebno ako ste sami i niste u vezi ili braku moraćete da napravite izvesni presek u emotivnom životu. ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

ŠKORPIJA

POSAO: Dan koji je više opisan kroz komunikaciju sa osobama koje vam mogu pomoći oko daljih planova. LJUBAV: Neko je zaljubljen u vas. Ako ste u braku, vezi, morate da prihvatite osobu koja živi sa vama sa svim vrlinama i manama. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Ukoliko radite u nekom ugostiteljskom kompleksu, očekujte jako dinamičan dan. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja je poslovno jača od vas. Morate da se pomirite sa činjenicom da nekada i druga strana mora biti snažnija. Spustite nivo sujete. ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

JARAC

POSAO: Vi imate jasne planove ukoliko želite da se pokrenete na nešto novo. Danas bi mogli da pozovete nekog starog saradnika i posavetujete se. LJUBAV: Poznanstvo, ako ste slobodni. Ovo je osoba sa kojom komunicirate duži period. Moguća ozbiljna veza. ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

VODOLIJA

POSAO: Novac vam stiže preko rodbinskih konekcija. Razmišljate o odlasku u neku drugu zemlju. LJUBAV: Kroz posao stičete nova poznanstva. Vodolija u braku često želi da izađe iz kućnih obaveza. ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Poslovna saradnja sa osobama koje imaju jake poslovne veze. Možete ostvariti dobar kontakt sa Vagom ili Vodolijom. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni imate prijatelja koji je zaljubljen u vas. Verovatno je to osoba iz znaka Škorpije. ZDRAVLJE: Oprezno pri hodu, mogućnost pada.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

 Izvor: Lepa&Srećna

26.3.2022.

OVAN

POSAO: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni.

LJUBAV: Posvetite se kući, porodici. Nedelja je idealan dan za tako nešto.

ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara tokom.

BIK

POSAO: Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osećanja, nikako do novca na taj način.

LJUBAV: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju.

LJUBAV: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza.

ZDRAVLJE:  Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat.

LJUBAV: Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji.

ZDRAVLJE: Stopala, noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali.

LJUBAV: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

VAGA

POSAO: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični.

LJUBAV: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama.

ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO:  Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze.

LJUBAV: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

STRELAC

POSAO: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari.

LJUBAV: Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija menja u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

JARAC

POSAO: Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike.

LJUBAV: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primer Devica dobar izbor.

ZDRAVLJE: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Prošlo je vreme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja.

LJUBAV: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje.

ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.

LJUBAV: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobedite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Nesvestica, posledica nesanice.