Tri horoskopska znaka sinonim su za vernost, prevara im jednostavno nije upisana u kod. Oni važe za verne osobe koje nikada ne bi prevarile partnera, naročito jer i same cene vernost kao najzačajniju osobinu.

Ako se pitate koja tri znaka su verna i nikada neće prevariti partnera, astrolozi otkrivaju da su to: Jarac, Devica i Rak. Pročitajte još i koja četiri horoskopska znaka očekuje ljubav u februaru. 

Jarac

Ako želite partnera koji je uvek iskren i koji ne skriva bukvalno ništa budite u vezi sa Jarcem. Logično i očekuju podjednaku iskrenost sa druge strane, a prevaru ni u kom slučaju ne praštaju. Iskrenost im je u vezi na prvom mestu, a prevaru smatraju jednom od najgorih laži.

Devica

Prevaru Device smatraju neoprostivom, ne postoji način da razumeju i pređu preko nje. Pored toga što su verne svojim partnerima i sve osobe iz njihovog okruženja mogu da se oslone na njih. One nikada ne krše dogovore i obećanja, u svemu su pa i u tome precizni i pedantni.

Rak

Rakovi teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mesta preljubi. Kada se zaljube, idu do kraja i uvek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom sa kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu. Rakovi vole da im se ljubav dokazuje iznova i nikada neće oprostiti prevaru.

Pročitajte još koji su to idealni ljubavni parovi prema astologiji. 

Izvor: Lepa&Srećna