Dnevni horoskop za 27. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Znate šta hoćete, imate ciljeve. Idete ka svojim ciljevima. Svesni ste sebi i svoje okoline. Ne mogu vam ništa! Ljubav: O ljubavi svi sanjaju i maštaju i vi ste danas sebi to priuštili. Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Kreativnost i vera su dva dobra uslova danas da ostvarite dobit. Produktivnost u porastu. Ljubav: Partner upućuje kritike da više mislite na posao a on je drugom planu. Zdravlje: Prijatelji vas zovu u dugu šetnju. Krenite.

BLIZANCI

Posao: Sumnjičavi ste prema saradinicima. Oni misle da ste nesigurni u svoje stavove. Ljubav: Privlačni ste suprotnom polu danas i vi ste zadovoljni radi toga. Pokazujete to uz osmeh. Koketirate. Zdravllje: Noge otiču. Malo više šetnje.

RAK

Posao: Previše informacija stiže do vas. Gomila papira. Šta ćete pre pogledati ili pročitati? Dug je dan sve stižete. Ljubav: U dvoje je sve lakše. Partner i vi ste se odlučili da trčite zajedno. Zdravlje: Umorni ste. Spavajte.

LAV

Posao: Kolega vam zameraju da se danas previše ističete. Vaš ima puno toga da podeli. Ali ne želi svi da to prihvate. Budite uporni. Ljubav: Kada uskladite emocije i racio to je fantastično. Partner je oduševljen. Zdravlje: Bolovi u stomaku.

DEVICA

Posao: Želite konkretne informacije od saradnika. Sve čitate i pratite. Ono što je nebitno odmah odbacujete bez komentara. Ljubav: Suptilno, nežno to je sve što tražite danas. Reci vašem partneru. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

VAGA

Posao: Problemi u komunikaciji sa kolegama. Preispitajte sebe. Niste baš uvek u pravu! Ljubav: Partner nema razumevanja za nervozu koju nosite kući s posla. Zdravlje: Problem sa hipertenzijom.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko je bilo nekih problema i prepreka ka ostavarenju ciljeva to sad prolazi. Lakše se diše Ljubav: Svima se udvarate. Želite da vam kažu da ste najbolj. Zdravlje: Visok pritisak. Šetnja, ceđenja pomorandža i sve je dobro.

STRELAC

Posao: Nema posebnih dešavanja. Vi ste se osamili i radite ono što je u planu. Učite iz svojih ranijih iskustava. Ljubav: Svojeglavi ste ne dozovoljavate voljenoj osobi da kaže ono što želi. Zdravlje: Prožima vas jeza.

JARAC

Posao: Sastanak na vidiku. Vaš položaj nije ugrožen. Više je informativan. Nema mesta za brigu. Ljubav: Izlazite u veliko društvo i sjajno ćete se zabaviti. Opušteno je. Zdravlje: Oprez u vožnji! Posebno ukoliko osetite blage vrtoglavice

VODOLIJA

Posao: Vreme je da hladnije glave uđete u celu priču. Dobro ste razmislili. Malo ste kruti u odlukama. Ljubav: Provodite veče u krugu porodice sa prijateljima. Svi se lepo osećaju. Zdravlje: Istegnite kičmu. Dobro ćete joj učiniti.

RIBE

Posao:Dolazi do razilaženja u stavovima i idejama. Potrebno je uspostaviti balans. Mentalni negativni stav ni čemu ne vodi. Ljubav: Partner i vi imate specijalne goste. Želite da vide da ste srećni. Zdravlje: Spa centar! Odlična ideja!

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna