OVAN

Kvadrat Sunce i Marsa vas na samom početku meseca upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Nailazićete na konflikte sa saradnicima u vezi finansijskog dela zajedničkih poslova. Venera ulazi u znak Vodolije i pruža vam mogućnost za pokretanje novih saradničkih odnosa sa kreativnim osobama, ženama i firmama koje se bave uslugama reklame.

Započećete veliki i dugoročni projekat koji obuhvata timski rad. Poboljšaćete vaše poslovne veze i kontakte i bićete aktivni u društvenim aktivnostima. Merkur će 8. februara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da zauzmete bolje pozicije i da dobijete mesto vođe projekta koji uključuje više preduzeće i pojedinaca u zajedničkom radu.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će povoljno uticati na vaše finansije jer ćete uspeti da sklopite novo poslovno partnerstvo i ugovore koji će vam doneti dugoročnu obostranu korist i veliku zaradu. To može biti povezano sa inostranim partnerima, kao i sa pravnim i javnim oblastima. Uspeh vas očekuje i u zdravstvu. Merkur će u drugoj dekadi februara praviti konjunkciju sa Venerom i Jupiterom i počećete da ostvarujete planove koji su vezani za uvećanje vašeg finansijskog stanja kroz nove investicije, koje će da budu u većim iznosima ali će vam se isplatiti.

Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom, što vam donosi neočekivano velike troškove kroz već aktuelne dugoročne projekte, koji će umanjiti vaše dobitke kroz nove investicije. Zbog toga budite pažljivi sa novcem i izbegavajte da se zadužujete. Velike transakcije nisu poželjne.

U trećoj dekadi februara Venera će praviti kvadrat sa Marsom i dodatno iskomplikovati tokove novca ali će Merkur krenuti direktno, pa ćete uspeti da se dobro organizujete i rešite teškoće. Nezaposleni Ovnovi će imati povoljne šanse da se zaposle u oblastima finansija, industrije, pravnim i javnim oblastima. Posao u struci ćete lakše dobiti nego inače.

BIK

Februar će biti za vas prilično dinamičan mesec na polju posla i biće pun dešavanja. Na prvom mestu vas očekuju novi počeci i to već od prvog dana februara kada će Venera da uđe u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere. Osećaćete potrebu da imate više slobode u odlučivanju na svom poslu, što će vas dovesti u sukobe sa nadređenima.

Venera će 6. februara praviti konjunkciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Preuzećete radna zaduženja sa povišenim stepenom odgovornosti i pokrenućete nove velike i dugoročne projekte koji će vam doneti stabilnije pozicije na poslu. Na samom početku ovih projekata ćete se suočiti sa neočekivanim preprekama koje će od vas zahtevati brze reakcije. Nove metode rada i ideje koje ste želeli da primenite, neće biti podržane.

Merkur će 8. februara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i to će vam doneti unapređenje koje ste duže vreme očekivali. Uspećete da se dobro organizujete ali ćete biti skloni ishitrenim potezima koji će podrivati vaš autoritet. Uspeh vas očekuje u oblastima inženjeringa i tehnologije.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će ojačati vaše pozicije i doneće vam podršku javnosti. Započećete projekte koji su povezani sa velikim investicijama i koji donose velike obrte novca. Konjunkcija Merkura sa Venerom i Jupiterom u drugoj dekadi meseca omogućiće nastavak pregovora koji su bili u zastoju i isplatu zaostalih dugovanja.

Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom i zaustaviće vaš pokušaj da isprobate efikasnost novih idejnih rešenja u poslovanju. Vaši predlozi neće biti prihvaćeni. Vaše pozicije i autoritet će biti ugroženi raznim sukobima unutar vašeg kolektiva.

Treća dekada februara donosi vam poboljšanje i neometani nastavak realizacije vaših planova i zadataka. Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, inženjeringa i u IT sektoru. Posao u velikim preduzećima biće vam lako dostupan.

BLIZANCI

Venera će na samom početku februara ući u znak Vodolije i doneće vam mogućnost da pokrenete saradnju sa inostranim partnerom. Dobićete finansijsku i stručnu podršku od institucija sa kojima imate ugovorene poslove, a najviše podrške ćete imati u vezi dugoročnih poslova koje ćete pokrenuti 6. februara kada Venera bude u konjunkciji sa Saturnom.

Neko od vaših nadređenih neće biti zadovoljan povlašćenim tretmanom i podrškom koju ćete dobijati od jedne ili više osoba na visokom položaju, pa će vam pokušati nešto podmetnuti iza leđa. Zbog toga je važno da pripazite i da izbegavate situacije koje bi mogle da vas kompromituju.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da poboljšate vaše radne veštine i da primenite nove metode u vašem radu koje će vas učiniti efikasnijim u obavljanju zadataka. Proveravajte informacije koje dobijate jer se neke mogu pokazati lažnim i naneti vam štetu. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam uspeh u javnosti, pravosuđu, oblastima obrazovanja, kreativnim i izdavačkim poslovima.

Mars će 14. februara praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam podršku od nekoga od koga to niste očekivali, a to će vam se pokazati kao dragocena pomoć u bržem ostvarenju planiranih zadataka. Saturn će 17. u mesecu praviti kvadrat sa Uranom, zbog čega ćete nailaziti na smetnje u primeni novih ideja u važnim projektima.

Usporavaće vas i ometati administrativne procedure ali i nedovoljno iskustvo, kao i stvari koje je nemoguće predvideti, a koje će iskrsnuti odjednom. U trećoj dekadi februara Merkur će krenuti direktno i moći ćete da nadoknadite neke odložene zadatke.

Venera će ući u znak Riba i učiniće vas kreativnim u onom što radite. Poboljšaćete poslovne odnose i ostvariti napredak u karijeri. Nezaposleni Blizanci će imati najviše šansi za dobijanje novog zaposlenja u oblastima prosvete, transporta, inženjeringa i u IT sektoru.

RAK

Venera će na početku februara ući u znak Vodolije i otvoriće vam mogućnost da refinansirate vaša dugovanja, da isplatite veći deo zaostalih dugovanja i da naplatite deo vaših potraživanja, što će poboljšati vaš platni promet i doneti vam veći obrt novca.

Nailazićete na neslaganja sa osobama od autoriteta i na visokom položaju sa kojima imate saradnju. Važno je da to rešite što pre kako biste izbegli gubitak podrške i smetnje u ostvarivanju planiranih zadataka. Konjunkcija Venere sa Saturnom će vam doneti sredstva koja ćete moći da uložite u početak novog velikog i dugoročnog projekta koji će vam doneti siguran uspeh i stabilne finansije na duži period. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti nastavak pregovora oko rešavanja važnih finansijskih pitanja i raspodele zaduženja u zajedničkim poslovima.

Merkur će 10. februara praviti kvadrat sa Marsom i upozorava vas da ne brzate i da pažljivo proverite aktuelne planove i sve što je neophodno za dobru organizaciju predstojećih zadataka, jer se lako može dogoditi da se provuče poneki propust. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam obezbediti podršku, kako stručnu, tako i materijalnu od partnera iz inostranstva i jedne visoko stručne osobe, a doneće vam i dobru koordinaciju sa podređenim osobljem.

Sekstil Marsa sa Neptunom će znatno poboljšati vašu saradnju sa inostranim partnerima i doneće vam uspeh u oblastima hemijske industrije, distribucije pića, energetskih resursa i sirovina za proizvodnju. Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom i neočekivano će vam doneti blokade u pojedinim finansijskim transakcijama. Izbegavajte da se zadužujete.

U trećoj dekadi februara ostvarićete uspeh i uvećati zaradu u oblastima javnosti. Sklopićete korisna i isplativa partnerstva. Nezaposleni Rakovi će najviše šansi za novo zaposlenje imati u oblastima javnosti, prava, usluga i u finansijskom sektoru. Imaćete mogućnost dobre zarade u honorarnim poslovima.

LAV

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. To će vam doneti nesuglasice sa nadređenima i sa poslovnim partnerima. Drugima će smetati vaša potreba da dominirate koja će u ovom mesecu biti pojačana.

Venera na početku februara ulazi u znak Vodolije i otvara vam mogućnost za ostvarivanje novih poslovnih kontakata i veza koji će se pokazati korisnim za dalju saradnju. Venera će praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da uđete u nova partnerstva u vezi velikih poslovnih poduhvata povezanih sa industrijom i građevinarstvom koji će se pokazati isplativim na duži rok.

S druge strane će kvadrat Venere sa Uranom dovesti do neočekivanih smetnji u ostvarivanju ciljeva u nedavno započetim projektima gde ćete naići na neslaganja sa partnerima u vezi implementacije novih metoda rada. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom 10. februara i doneće vam neslaganje i sukobe sa naređenima oko većeg broja stavki u vašim radnim obavezama.

To će se negativno odraziti na vaš položaj. Mars će 14. februara praviti sekstil sa Neptunom i omogućiće vam da uz pomoć vašeg radnog iskustva, veštine i efikasnosti i uz pomoć intuicije napravite veliki obrt novca i ostvarite veću zaradu od očekivane. Kvadrat Saturna sa Uranom 17. u mesecu onemogućiće vas u sklapanju novog ugovora i doći će do sukoba u interesima u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerom.

Na teškoće ćete nailaziti u oblastima javnosti, pravosuđa i medija. U trećoj dekadi februara ćete imati nesuglasice sa ženama koje su na važnom položaju u vašem preduzeću. Mars će 25. u mesecu praviti trigon sa Plutonom, što će pojačati vašu efikasnost u radu i doneti vam uspeh u oblastima usluga i menadžmenta. Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, usluga, u prometu nekretnina, u reklamnoj agenciji, u medijima i javnim ustanovama.

DEVICA

Nedostajaće vam podrška od strane nadređenih na početku februara, a mogući su i sukobi i neslaganja sa radnim kolegama zbog kvadrata Sunca sa Marsom. Venera će ući u znak Vodolije i otvoriće vam pogodnosti za pokretanje novih usluga.

Najviše uspeha možete imati u uslugama iz oblasti građevinskih radova, posredovanju u prometu nekretnina, kao i u oblastima trgovine, menadžmenta i obrazovanja. Pokrenućete jedan veliki posao 6. februara, kada Venera bude pravila konjunkciju sa Saturnom. Uspećete da pokrenete planove koji su bili u zastoju ali će biti neophodno da napravite neke izmene, kako biste mogli da prevaziđete smetnje na koje ste nailazili. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite transportom, turizmom i organizovanjem prodajnih izložbi i prezentacija.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u prilici da pokrenete nešto novo na polju usluga što može biti povezano sa lepotom, kao što su kozmetičke ili frizerske usluge. Isto tako ćete uspeti da ostvarite veću zaradu kroz kreativne projekte, arhitekturu i dizajn enterijera. Mars će 14. februara praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam podršku od strane nadređenih za projekte koji su povezani sa javnim institucijama. Vaša popularnost u javnosti će biti uvećana.

Imaćete uspeh u predstavljanju svega što je povezano sa kreativnošću i zabavom. Kvadrat koji će 17. u mesecu Saturn praviti sa Uranom izazvaće neočekivane zastoje zbog nemogućnosti primene novih metoda u aktuelne radne zadatke. Saradnja i timski rad će se odvijati otežano. U trećoj dekadi februara će Merkur krenuti direktno i počećete polako da nadoknađujete ono što ste bili primorani da odložite u ranijem periodu. Neki vaši planovi i radne metode će zahtevati dopunu i reorganizaciju. Bićete vešti i snalažljivi.

Nezaposlene Device će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima servisnih usluga, u centrima za podršku korisnicima, u salonima lepote, kao i u trgovini i saobraćaju.

VAGA

Izbegavajte da prihvatate rizične poslove koji uključuju velike investicije na početku meseca. Osim što vam mogu naneti velike gubitke, ovi poslovi bi vam mogli doneti sukobe sa nadređenima. Venera će 1. februara ući u znak Vodolije i pojačaće vašu kreativnost, doneće vam inspiraciju i povezati vas sa osobama sa kojima možete uspešno sarađivati na projektima koji zahtevaju idejna rešenja.

Venera će 6. februara praviti konjunkciju sa Saturnom i povezuje vas sa osobama koje bi sa vama sarađivale u oblastima edukacije, zabave i dizajna. Pokrenućete jedan veliki projekat koji može da bude povezan sa IT sektorom, programiranjem ili izradom aplikacija, a koji će vam se isplatiti. Na samom startu ovog projekta nailazićete na neočekivane teškoće u platnom prometu, zbog čega pripazite na investicije i izbegavajte zaduživanje.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da obnovite važnu saradnju sa osobom na visokom položaju, što će vam koristiti u daljem razvoju vaših planova. Na teškoće ćete nailaziti u trgovini i u saobraćaju. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i pružiće vam odlične mogućnosti da investirate veći novac u jedan kreativan projekat, kao i da nađete investitore koji će vas podržati. Ovaj projekat mogao bi vam doneti veliki uspeh, zaradu i napredak u karijeri. Poboljšaćete vaše radne sposobnosti i veštine kroz nove edukacije i programe.

Mars će 14. februara praviti sekstil sa Neptunom i imaćete dobar osećaj kako da ostvarite bolji platni promet na polju usluga. Budite pažljivi 17. u mesecu kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer će vam to doneti teškoće u vezi pokušaja da na novi način pristupite vašim zadacima. Imaćete i finansijske teškoće.

Treća dekada februara doneće vam uspeh na polju usluga. Nezaposlene Vage imaće povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima dizajna, zabave, prosvete, u IT sekstoru i u sektoru usluga. Imaćete i veliku ponudu honorarnih poslova.

ŠKORPIJA

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam sukobe sa osobama od autoriteta i sa pojedinim poslovnim partnerima. Pokušavaćete jedni drugima da nametnete svoje metode i pristupe radu i obavezama i ponašaćete se nepopustljivo. To će negativno uticati na vašu saradnju ali vam može ugroziti i položaj.

Venera će ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom. Započećete zajednički posao sa javnom institucijom i sa građevinskim preduzećem, što će vam doneti dugoročnu zaradu. Potrebno je da sve obaveze u zajedničkom poslu jasno razmotrite i navedete u ugovoru jer se u protivnom mogu dogoditi neočekivane prepreke i teškoće. Merkur će 8. februara praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i uspećete da privedete kraju neke radne zadatke koje ste u prethodnom periodu bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam Povoljne mogućnosti da pokrenete projekat koji će zahtevati kreativne ideje i rešenja, a koji bi mogao da vam donese veliki uspeh i zaradu. Mars će praviti 14. februara sekstil sa Neptunom. Bićete motivisani da uložite dosta energije u oblasti zabave i javnosti. Imaćete dobar osećaj šta vaši klijenti žele i očekuju, što će vam doneti veliku popularnost ali i siguran uspeh i rezultate. Budite pažljivi 17. u mesecu kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer ćete nailaziti na neočekivane teškoće i blokade u završnoj fazi jednog velikog posla, što će vam doneti nesuglasice sa partnerima u tom poslu. To bi moglo dovesti u pitanje vašu dalju saradnju, pa čak dovesti i do naglog raskida nekih ugovora.

 U trećoj dekadi februara će Merkur krenuti direktno i omogućiće vam da dovršite zaostale radne zadatke i nadoknadite ono što ste ranije odložili. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima industrije, inženjeringa, javnosti, administracije i u pravnom sektoru.

STRELAC

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do neslaganja sa nadređenima oko organizacije i pripremnih radova na novih projektima. Nećete moći da se složite oko načina funkcionisanja usluga na polju komunikacija.

Venera će ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom. Uspećete da prikupite potrebna sredstva i finansije za početak velikog i dugoročnog projekta koji je povezan sa IT sektorom i inženjeringom. Od ovog projekta možete da očekujete sigurnu zaradu. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da nastavite pregovore koji su bili u zastoju sa jednom osobom na visokom položaju koja će vam biti od dragocene pomoći u napredovanju u karijeri i sa kojom ćete sklopiti saradnju u oblasti komunikacija.

Na teškoće ćete nailaziti u oblastima saobraćaja i trgovine. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i pružiće vam mogućnost da pokrenete privatni posao ili da zauzmete bolje pozicije na trenutnom poslu, kao i da dobijete priznanja i unapređenje. Mars će 14. februara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj kako da dovršite sve što je predviđeno na vreme ili čak pre vremena.

Ostvarićete uspeh u oblastima hemijske industrije, menadžmenta, usluga i zdravstva. Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti teškoće da povežete vaše poslovne usluge sa elektronskim servisima i aplikacijama i da to organizujete tako da bude dovoljno efikasno. Nailazićete na zastoje i nezadovoljne klijente i korisnike.

U trećoj dekadi februara će Merkur krenuti direktno i uspećete da nadoknadite zaostale obaveze, da nastavite pregovore koji su bili u zastoju i da poboljšate promet na polju trgovine. Polje usluga će se pokrenuti i doneti vam zaradu. Nezaposleni Strelčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, saobraćaja, komunikacija, prosvete i u javnom sektoru. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

JARAC

Kvadrat Sunca sa Marsom na početku februara doneće vam nesuglasice sa nadređenima jer ćete biti skloni da povlačite rizične poteze i da radite sve na svoju ruku. Venera će ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom, što će vam dati mogućnost da investirate u velike i dugoročne projekte u IT sektoru koji vam mogu doneti sigurnu i stabilnu zaradu u dužem periodu.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da se posvetite rešavanju i otklanjanju zastoja koje ste imali na polju novca u proteklom vremenu. Dobićete podršku od jedne osobe na visokom položaju. Ishitreni potezi i neproverene informacije mogle bi vam naneti finansijski gubitak,. Budite pažljivi i sistematski sprovodite vaše planove u delo. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam mogućnost da ostvarite veliku zaradu i veliki poslovni uspeh kroz oblasti zdravstva, komunikacija i trgovine.

Uložićete veliki novac u pokretanje novih projekata za proizvodnju i distribuciju lekova. Započećete realizaciju jednog tajnog plana koji će vam doneti profit. Mars će 14. februara praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj koju taktiku da upotrebite u pregovorima oko kreativnih poduhvata koji uključuju oblasti dizajna, edukacije i zabave. Imaćete dobar osećaj u koje rizike možete da se upustite jer će vam doneti uspeh, a koje treba da izbegavate.

Saturn će 17. februara praviti kvadrat sa Uranom i doći će do neočekivanih teškoća na polju finansija, edukacije, zabave, ugostiteljstva i u vezi sredstava koja su neophodna za nastavak velikih projekata. Po svaku cenu izbegavajte da se upuštate u bilo kakve rizične investicije. U trećoj dekadi februara Merkur će krenuti direktno, pa ćete uspeti da pokrenete deo novca koji je bio u blokadi u prethodnom periodu.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, komunikacija, saobraćaja, javnosti, zabave, prosvete i u ugostiteljstvu.

VODOLIJA

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam sukobe sa nadređenim osobama i autoritetima. Osećaćete pojačanu potrebu da se istaknete i preuzimaćete više odgovornosti, postizaćete bolje rezultate i borićete se da steknete višu poziciju na svom poslu. To nekim osobama neće odgovarati i biće sklone da vam podmeću prepreke.

Venera će ući u vaš znak i praviće konjunkciju sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnost da pokrenete novi projekat koji obuhvata saradnju sa inostranstvom, zahteva velike resurse i ulaganja, a daje vam mogućnost da budete kreativni i povezuje vas sa velikim brojem klijenata i korisnika. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da reorganizujete vaše planove i rešite prepreke i zastoje na koje ste nailazili u proteklom periodu.

Bićete bolje organizovani i u svom radu i u rukovanju finansijama, pa ćete ostvariti veći obrt novca i veću zaradu od očekivane. Na manje prepreke ćete nailaziti u vezi postizanja rokova jer ćete se suočavati sa propustima na polju saradnje ali i zbog ishitrenih poteza.

Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam početak profitabilnog posla koji ćete obavljati u saradnji sa visoko stručnim osobama i koje su povezane sa IT sektorom, aplikacijama, programiranjem, komunikacionim mrežama, koji uključuje širenje posla na globalnom planu, po inostranstvu i koji će vam doneti veliku zaradu i uspon u karijeri. Sekstil Marsa sa Neptunom omogućiće vam da na vreme pribavite sve neophodne materijalne i finansijske resurse i imaćete dobar osećaj koje poteze i kada da povlačite da biste ostvarili očekivane rezultate.

Budite pažljivi 17. februara kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer će vas to znatno usporiti u postizanju rokova zbog nepredviđenih prepreka. Nezaposlene Vodolije će dobiti povoljne mogućnosti da pokrenu sopstveni posao. Možete dobiti zaposlenje u IT sektoru, u oblastima dizajna, komunikacija, inženjeringa i zdravstva.

RIBE

Sunce će na početku februara praviti kvadrat sa Marsom i doneće vam teškoće u pregovorima oko početka važnih poslova i prioritetnih radnih zadataka. Uzrok će biti u spletkama od strane nekih osoba koje su nezadovoljne što ste vi dobili više poverenja od strane nadređenih i što su vam pružene šanse za napredovanje.

Čuvajte se zamki konkurencije. Venera će ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnost za započinjanje velikog projekta koji će značajno unaprediti vaš način poslovanja i biće povezan sa modernom tehnologijom. Ostvarićete dugoročnu saradnju sa preduzećima iz oblasti komunikacija i saobraćaja. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da nadoknadite zaostale administrativne obaveze i da pokrenete jedan posao koji ste planirali u tajnosti, a koji je povezan sa oblastima javnosti.

Budite pažljivi ako se bavite trgovinom, transportom i logistikom jer ćete biti skloni ishitrenim potezima koji mogu dovesti do grešaka koje biste posle morali da ispravljate i zbog koji biste se naši u zaostatku. Venera će 11. februara praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vas pokrenuti da se istaknete u svom poslu i razvijete nove veštine, kao i da pokažete one radne sposobnosti koje nisu ranije dolazile do izražaja.

Ostvarićete veliki uspeh i zaradu u oblastima zdravstva, komunikacija, trgovine, menadžmenta i u svemu tome ćete biti vrlo kreativni i spremni na saradnju. Mars će praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj i prodornost u pregovorima, kao i veliku preciznost u ostvarivanju važnih ciljeva.

Budite pažljivi 17. februara kada Saturn bude pravio kvadrat sa Uranom jer ćete nailaziti na neočekivane prepreke u realizaciji aktuelnih planova i bićete neorganizovani u timskom radu i u saradničkim odnosima. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, zdravstva, administracije i u finansijskom sektoru. Honorarni poslovi vam mogu doneti veliku zaradu.

Izvor: Mesečni horoskop