U susret 2021. godini možemo se radovati mnogim novim srećnim danima. Iako postoje tehnike i načini koji svaki dan mogu učiniti posebnim i radosnim, astrolozi ističu da će nam pojedini dani u 2021. godini doneti najviše sreće.

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dve mistične planete biti u ljubavi - Venera i Merkur. Ipak, važno je da se foksuramo na spoj najsrećnijih, a to su Jupiter i Venera.

Venera je planeta ljubavi i obilja, a u 2021. nam može doneti puno radosti, lepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. Sa druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Ovan - najsrećniji dan je 26. mart 2021.

Kada se planeta ljubavi Venera poravna sa Suncem, očekuje nas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. U ovom danu ostvariće se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav. Sunce i Venera u ovom periodu boraviće u vašem znaku, pa vas očekuje prijatno romantično putovanje i velika šansa da osetite leptiriće u stomaku.

Bik - najsrećniji dan je 17. januar 2021.

Uran, planeta promena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U januaru kvadrat između Jupitera i Urana doneće vam le preokret u profesionalnom životu. Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste videli prve rezultate svog truda.

Blizanci - najsrećniji dan je 31. maj 2021.

U astrologiji, Severni Mesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31. maja formira konjukciju sa Suncem koje je u tom trenutku u znaku Blizanaca. Doneće vam sreću i samopouzdanje, ali će vas podstaći i da napravite prave korake ka svojoj lepšoj sudbini.

Rak - najsrećniji dan je 23. jun 2021.

Trikon između Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam poseban podsticaj sreće. Ovo je najharmoničniji aspekat za vaš znak i bićete optimistični i puni nade. U istom danu, dogodiće se trigon Venere i Neptuna, pa vas očekuje i romantična magijska prašina koja će vas podstaći da maštate i otvorite se za ljubav. Sa druge strane, Jupiter nam otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Lav - najsrećniji dan je 13. jul 2021.

Planeta ljubavi Venera i planeta moći Mars usklađuju se jednom u dve godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku. Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i srećan emotivni ciklus. Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje najvećih želja.

Devica - najsrećniji dan je 12. jul 2021.

Srećna planeta Jupiter ove godine dva puta će ući u znak Riba, osvetliće vašu kuću ljubavi i rasplamsati divne varnice u emotivnom odnosu. Ovo će biti sjajna prilika da rešite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do novih visina i osećanja, a vrhunac sreće očekuje vas 13. jula kada Merkur kreira trigon sa Jupiterom.

Vaga - najsrećniji dan je 6. septembar 2021.

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 6. septembra pojačava. Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmera, ali vas i podstiče da ostvarite poslovne ambicije.

Škorpija - najsrećniji dan je 17. novembar 2021.

Vaša vladajuća planeta Pluton 17. novembra poravnaće se sa Suncem u vašem znaku što vam donosi sjajnu moć, drage Škorpije. Sve negativno, svoj bol i loša iskustva pretvorićete u želju za borbom i uspehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira sekstil sa romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

Strelac - najsrećniji dan je 21. maj 2021.

Tokom proleća, vaša vladajuća planeta Jupiter preseliće se u sanjive ribe i osvetliće vaš emotivni život. 21. maja, samo nedelju dana nakon što će Jupiter proči kroz vaš znak, imaćete podsticaj da ostavrite ljubavne želje jer će Merkur i Venera uticati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva. Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodiće se istog dana i pružiće trajnu snagu vašim emotivnim odnosima, ali će učliniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

Jarac - najsrećniji dan je 23. avgust 2021.

Iako vaša vladajuća planeta Saturn nije poznata po tome što donosi sreću, kada se poravna sa Venerom u harmoničnom trigonu aktiviraće vašu kuću karijere i uspeha. Očekuje vas uspeh na poslu i čvrsta pozicija. Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostvarenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo NAPRED!

Vodolija - najsrećniji dan je 11. februar 2021.

Ovo je izuzetno moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mesec vam pomaže da skinete staru "kožu" i potpuno prihvatite promene i novi ciklus života. Srećne planete, Venera i Jupiter kreiraju konjukciju u vašem znaku Zodijaka istog dana kada se događa i mlad Mesec. Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

Ribe - najsrećniji dan je 21. jun 2021.

Sa ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21. juna osetićete divan uticaj vodenog trigona između ljubavne Venere i sanjivog Neptuna. Sa Neptunom koji je vaša vladajuća planeta i koji je trenutno u vašem znaku i spojem Venere i Meseca očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i proširenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osećanjima da vas osvoje i krenite putem zvezda.

Izvor: Lovesensa