Astrolozi predviđaju 2021. godinu kao godinu lakoće, jednostavnosti i lepote. Stara godina polako ostaje iza nas i sve loše što se dešavalo u njoj - kako na globalnom nivou, tako i na ličnom - ostavite u njoj. Setite se da zahvalite na onome što imate i otvorenog srca zakoračite u novo doba.

Ova 4 znaka zodijaka imaće ogromnu sreću u 2021. godini i iskoristiti sve darove sudbine:

1. Ribe

Početak godine neće izgledati baš obećavajuće, ali posle završetka praznika očekuju vas prijatni događaji i radosna iznenađenja. Izlazite iz montonije i prepuštate se avanturama i sudbonosnim preokretima. Radujte se svim promenama.

2. Vaga

Pod energijom Merkura, Vage očekuje u 2021. godini rast u karijeri i sudbonosni sastanak, naročito u drugoj polovini godine. U poljima koja su stagnirala u 2020. godini, kao i u segmentima nedovršenih obaveza, očekuje vas napredak, jer napokon uzimate sudbinu u svoje ruke. Ako ste u 2020. godini imali izazove u ljubavi, poslu ili zdravlju, 2021. donosi vam olakšanje i lepšu energiju na ovim poljima života.

3. Jarac

Romantičan Jarac širi energiju ljubavi u 2021. godini, a oni koji su usamljeni imaće divan susret i sastanak koji se može lako pretvoriti u romansu o kojoj ste sanjali. U porodičnim odnosima se popravlja situacija i vlada harmonija, a to ćete najbrže postići ako otvoreno komunicirate sa svim članovima porodice. Neki jarčevi imaće priliku da ostvare svoj stari san. Ne ignorišite znakove i slučajnosti koje vam Univerzum donosi.

4. Strelac

U 2021. godini možete očekivati maksimalnu stabilnost. Na polju karijere, zvezde predviđaju brz napredak, a sa poboljšanjem profesionalnog života dolazi i do unapređenja na privatnom planu. Najviše uspeha na poslu imaće kreativne i talentovan osobe, kao i oni koji se ne plaše da istaknu svoje ideje. Loše ostaje u prošlosti, a sada učite kako da uživate u dragocenoj lepoti svakog trenutka. 

Izvor: Lovesensa