Dnevni horoskop za 30. oktobar 2020. godine upozoroava na teškoće i brige vam može prirediti kvadrat Mesec – Saturn!

OVAN

Danas sudbina ograničava aktivnost Ovna i prisiljava ga da ili položi oružje pred nepremostivom objektivnom preprekom, ili sedne za pregovarački sto. Ovan, ipak time dobija drugu (i verovatno poslednju) šansu.

Zvezde  ne savetuju nepotrebnu istrajnost i probijanje  barijera po svaku cenu: sada je to kao da idete glavom kroz zid.

BIK

Danas je za Bika korisno da zaštiti sebi leđa.  Najbolja opcija je biti posmatrač događaja. Ako ste već zakoračili na neki  klizav put, moraćete da ga prođete do kraja. Možda vas čeka razočaranje, malaksalost, neprijatan razgovor, neka zabrana ili odbijanje.

Lakoverni pripadnici znaka koji se upuste u avanturu ili stupe u kontakt sa pogrešnim ljudima, naći će se u ćorsokaku ili zarobljeni.

BLIZANCI

Danas će Blizanci biti impresionirani racionalnim argumentima. Vrednije od pohvala i „udaraca“ biće prijateljska i profesionalna kritika. Pravo je vreme za drugi razgovor na principijelnu temu, za učešće u staroj, ali ipak relevantnoj kolektivnoj diskusiji.

Napredak će kočiti objektivna prošlost: nenapisani dokument, tehnička ili birokratska "kvaka", nizak rejting ili prolazni rezultat.

RAK

Danas Rakovi ne bi trebalo da se nadaju lakoj pobedi i da čekaju bonuse. Ovo je dan konstruktivnih pregovora, uključujući brak i partnerstvo. Može se obeležiti ponovljenim sastankom, konsultacijama, razgovorom o ključnoj temi, novim potezom druge strane, nekim obaveštenjem ili možda presudom.

Ako ste pred potpisivanjem ugovora, sačekajte - i dalje će biti izmena i dopuna.

LAV

Danas će Lavovi naleteti na granice surove stvarnosti. Na primer, na ograničenja u komunikaciji i kretanju, na birokratske prepirke, odbijanja ili kritike ideja koje su im važne.

Lavovi idealisti će doživeti minut razočaranja. Ipak, zvezde nagoveštavaju da su današnje prepreke zasnovane po starim pravilima koja će uskoro biti ukinuta.

DEVICA

Danas zvezde savetuju Device da minimalizuju aktivnosti i deluju samo ako je to apsolutno neophodno. Rizikujete da devalvirate neka svoja prava i pobede, a od svih mogućih scenarija odaberete onaj najgori.

Što je trenutak kritičniji, pažljivije bi trebalo pregovarati a naročito budite oprezni sa dokumentima.

VAGA

Danas Vage čekaju odgovarajuće povratne informacije, ali ih možda neće uvek dobiti. Mnoge Vage će se suočiti sa neprijateljstvom, ćutanjem, žalbama, kritikama ili odbijanjem. Takođe je moguća provokacija tokom važnog  razgovora.

Vredi ići na pregovore ovih dana samo ako je to nužno i ne oslanjajući se na svoj šarm. Bolje se opskrbiti pravim dokumentima i kratkim, ali uverljivim argumentima.

ŠKORPIJA

Danas se Škorpioni mogu suočiti sa potrebom da ponovo testiraju ili kritikuju svoj rad. Odnosi sa kolegama, podređenima, osobljem, službama, saputnicima neće se razvijati baš skladno.

Polje delovanja ponovo će biti ograničeno starim preprekama. Ima smisla otkazati službeno putovanje, poznanstvo, zaposlenje, posetu lekaru, kao i rešavanje birokratskog pitanja i rad sa dokumentima.

STRELAC

Danas Strelci ne bi trebalo da se plaše neuspeha, ali takođe ne bi trebalo da računaju na neke velike uzlete. Razgovori i skorija poznanstva se neće završiti baš najbolje. Zvezde savetuju da ne klonu duhom i budite realni: i skroman rezultat je ipak rezultat.

Dan će obeležiti ne najprijatnije teme, podsećanje na prošle greške i iznuđena objektivna ograničenja.

JARAC

Danas se Jarcima pokazuju ograničenja. U isto vreme, lično iskustvo će im pokazati najbolju  meru i granicu. Oni pripadnici znaka koji ga nemaju moraće da se usredsrede na mudrost svojih starijih ili na još uvek važeća pravila. Najbolje je odbiti poziv za dijalog.

Ako razgovor ili sastanak ne mogu da se održe, prihvatite sa zadovoljstvom tu pauzu. Izbegnite, ako je moguće, rad sa dokumentima, posebno onim koji se odnose na dom, auto ili karijeru.

VODOLIJA

Rezultate ovog dana za Vodoliju pokvariće neki trenutak - dopisivanje ili kratka poseta koji se možda neće dobro završiti. Moguća poruka se "zaglavila", odložen je važan odgovor, stiže odbijanje, veza će zahladiti...

Bolje je odložiti posetu, sesiju komunikacije, poznanstvo, objavljivanje teksta ili fotografije, vizu, početak studija, slanje pisma ili paketa.

RIBE

Ribe danas ne bi trebalo da računaju na sreću u vidu profita ili drugih bonusa. Za oprezne Ribe najbolji poklon sudbine biće odsustvo loših vesti i novih gubitaka.

Ribe koje su pogrešile moraće da se  pomire sa nemogućnošću da tu grešku isprave. Verovatno će biti neophodni dodatni pregovori ili neka preregistracija dokumenata.

Izvor: Lepa&Srećna