OVAN

Ne upuštajte se previše u bilo kakve igre na sreću, danas vam je Fortuna veoma hirovita. Na poslu vam se otvaraju različite alternative, ali nijedna nema uticaja na finansijski aspekt. Sa partnerom se otvara mala kriza, gubite poverenje. Posvetite veče sebi i odmoru.

BIK

U partnerima i saradnicima naći ćete solidarnost i znake dobre vere. U ekonomskom aspektu, sreća će vam se osmehnuti, ali u emotivnom polju možete imati neke male zastoje. Pokušajte da budete otvoreniji sa drugima.

BLIZANCI

Profesionalno, dan će u celini biti povoljan, ako budete umeli da zanemarite sve manje zastoje. Vaša sklonost da stvari vidite kako želite, a ne onakve kakve jesu, može dovesti do malog koškanja s jednim prijateljem. U porodičnom polju, odnosi skladni, iz šire familije jedan koristan glas.

RAK

Neslaganja po profesionalnim pitanjima neće vam omogućiti da napredujete onoliko koliko bi trebalo u svom poslu. Pokušajte da slušate šta drugi govore i ne zatvarajte se u svoju poziciju. Na emotivnom nivou, neka prevlada iskrenost.

LAV

Profesionalno pomalo bezličan dan, vaša očekivanja će biti izneverena. Mir u prijateljskim odnosima, ali u porodičnom krugu postoji veoma visok rizik od sukoba.

DEVICA

Osećaćete se prijatno u svom radnom okruženju, gde će biti evidentan visok stepen saradnje. Jedan prijatelj vam pomalo zamera neaktivnost u odnosu, pa obratite više pažnje i odvojite malo vremena za njega. U porodičnom krugu malo trvenje, naročito ako se uskoro spremate za put.

VAGA

Moći ćete da formirate jasan stav i da ga nametnete u stručnim krugovima. Ipak se nemojte upuštati u neki rizik, jer su finansije u graničnim vrednostima. Usponi i padovi u emocionalnom životu uzrokovani su vašom nestabilnošću.

ŠKORPIJA

Na poslu, sve uobičajeno, što vam prija kako se nedelja bliži kraju. Uživate u prijateljskim odnosima, u porodici je, takođe, harmonična atmosfera. U odnosu s partnerom, pokažite malo više razumevanja, čini se da vam ne govori sve, jer ne delujete zainteresovano.

STRELAC

Izgledi za posao su vam odlični, ali ćete morati da budete oprezni prema nekome ko vam može ukrstiti put i pokušati da vas iskoristi. Dobre porodične vesti, ali i neke trzavice u ljubavnom životu. Pokušajte da se naoružate strpljenjem i budite fleksibilni u meri u kojoj možete.

JARAC

Vaš nedostatak koncentracije na poslu može biti uzrok neke nesrećne greške. Prestanite da razmišljate o svojim ličnim stvarima dok ne budete imali vremena za to. Porodica i prijatelji će zajedno pokazati visok stepen komunikacije i razumevanja.

VODOLIJA

Neujednačen dan, gledano po vašem radnom učinku, jer ćete se osećati zbunjeno i umorno. Izbegavajte preuzimanje finansijskih rizika bilo koje vrste. U prijateljskim odnosima obratite pažnju na tuđa mišljenja i noću pokušajte da se odmorite.

RIBE

Danas ćete požnjeti plodove svojih prošlih aktivnosti, ali pokušajte da ne preuzimate nepromišljene obaveze i ne pravite velike greške. Odlična atmosfera u emotivnom životu, ali izbegavajte da mešate posao i prijateljstvo.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.