OVAN

Danas vam stižu uspesi na intelektualnom planu, um vam je budan i brz, pa možete da napravite veliki korak. Dobra atmosfera u emotivnom odnosu, a i u prijateljstvu možete samo da uživate.

BIK

U poslovnom životu se razvija neki lep plan, očekujte pozitivne efekte na vaš profesionalni život. Dobro ćete se provesti sa svojim prijateljima u klimi potpunog razumevanja, ali na sentimentalnom nivou možda nećete pronaći iskrenost koju tražite.

BLIZANCI

Ako svojoj efikasnosti dodate malo opreza, postići ćete spektakularne rezultate u svom radu. Ne vredi ako mnogo završite, ako ima grešaka. Pogrešno shvatate koncepciju ponosa, zato je moguća kriza u odnosu s prijateljem. Porodične vesti će vas pokrenuti.

RAK

Ublažite svoju ambiciju i malo usporite rad, inače biste mogli da još više naglasite postojeće tenzije. U emotivnim odnosima biće vam bolje ako pokažete prirodnost i pustite da se osećanja ležerno ispolje. Ne zatežite situaciju, dovoljno je već tenzija.

LAV

Moraćete da obuzdate svoj temperament i da se ponašate diplomatski ako želite da izbegnete trvenja u svom radnom okruženju. Iskren razgovor će podstaći više razumevanja u vašem porodičnom životu. Uveče ćete uživati u divnom provodu s prijateljima.

DEVICA

Danas ste posebno pronicljivi, nije ni čudo što vas svi pitaju za savete. Budite iskreni kada iznosite svoju tačku gledišta i nemojte se uzdržavati iz straha da ne uvredite ljude. Dvoličnost neće prijati ni vama ni njima.

VAGA

Ujutro ćete biti primorani da donosite važne odluke. Ako ne kontrolišete svoj temperament, rizikukete krizu u emocionalnom životu. Veče radije provedite kod kuće, nemojte se izlagati bilo kakvim iskušenjima, a ni potencijalnim problemima.

ŠKORPIJA

Otrgnite se apatiji i uradite nešto pozitivno kako bi se i vaše raspoloženje promenilo. Niste baš prijatni u komunikaciji, niste ni raspoloženi za društvene događaje. Izbegavajte svađe.

STRELAC

Fokusirajte pažnju na zaista važne stvari i zaboravite male stvari ako želite da završite svoj posao. U vašim emotivnim odnosima ćete naći podršku i razumevanje, ali u sentimentalnim odnosima je nastala mala distanca.

JARAC

Usredsredite pažnju na svoj posao. Dan u kojem ste skloni greškama, a možete ih izbeći uz malo pažnje. Moraćete da se suočite sa nečim neprijatnim na nivou porodice. Pokušajte da se uveče malo relaksirate.

VODOLIJA

Ne dozvolite da vas nestrpljenje nadvlada. Profesionalni planovi se lepo razvijaju, prihvatite ljude oko sebe onakvima kakvi jesu i ne pokušavajte da ih menjate. U ljubavnom životu trebalo bi da date neko objašnjenje ako ne želite da vaš partner dođe do pogrešnih zaključaka.

RIBE

U profesionalnom polju, najbolje je da se prepustite svojim instinktima i date sebi više slobode. Prijateljstvo vam pruža veoma prijatne trenutke. Ne oklevajte da svom partneru date do znanja šta osećate prema njemu.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.