OVAN

Nemojte biti previše samouvereni niti da poklanjate previše poverenja, jer bi neko u vašem radnom okruženju mogao da se ponaša nelojalno. Možda nije pravo vreme za ulaganje ili pozajmljivanje novca. Porodična i prijateljska atmosfera biće odlična.

BIK

Na profesionalnom nivou, preporučuje se da pokažete strpljenje i ne trčite u susret događajima. Na finansijskom planu, primećuje se napredak, a u ljubavnom životu pokušajte da budete realniji.

BLIZANCI

Možda ćete morati da uložite više truda nego inače da biste obavili svoj posao, ali ćete dobiti naknadu. Na emotivnom nivou uživaćete u visokom stepenu komunikacije. U porodičnom krugu, neko vam uporno daje savete, ali vi ih nikako ne čujete.

RAK

Možda će doći do povećanja nivoa vaše profesionalne odgovornosti. Razmislite pre nego što progovorite i nemojte se zanositi svojim impulsima. Iskoristite priliku da obnovite staro prijateljstvo. Porodična atmosfera će biti lepša nego ikad.

LAV

Znate kako da iskoristite interesantne prilike koje se pojavljuju u polju ekonomije, otvara vam se polje novca. Ako prijatelj traži neki savet od vas, neka prevlada iskrenost, nemojte se dvoumiti da mu kažete sve u lice. U emocionalnim odnosima morate uzeti u obzir osećanja drugih.

DEVICA

Danas ćete biti u boljoj poziciji da odgovorite na poslovne zahteve, a odnosi s ljudima će biti skladniji. Ako odlučite da se posvetite nekim sportskim aktivnostima, budite svesni svojih ograničenja. U porodičnom životu će preovladavati mir.

VAGA

Budite pedantni u poslu i ne verujte prvom utisku jer vam može dati pogrešnu perspektivu. Ako se ograničite na to da budete pažljiv posmatrač u međuljudskim odnosima, donećete pozitivne zaključke. U partneru ćete naći i pomoć i razumevanje.

ŠKORPIJA

Uz malo strpljenja moći ćete da rešite male probleme na profesionalnom nivou. Već postojeća emocionalna veza će biti ojačana. Ako dozvolite da vas ponesu hirovi, troškovi će premašiti dozvoljene granice. Romantična noć očekuje zaljubljene pripadnike znaka.

STRELAC

Biće vam potrebna staloženost i koncentracija da biste rešili profesionalne komplikacije. Takođe, na nivou porodice moguće je da se pojavi neki mali problem. Veče izgleda obećavajuće i sa romantičnim elementima.

JARAC

Ne dozvolite da se profesionalna stvar odlaže, jer bi vas kasnije mogla odvesti na krivi put. Ako imate decu, pokušajte da poboljšate stepen komunikacije. Budite fleksibilniji u svojim romantičnim vezama i iskoristite veče za odmor.

VODOLIJA

Muči vas odbojnost prema nekim novinama, ali morate da prihvatite da neki stari obrasci ne mogu da opstanu. Pripadnici znaka koji žive sa širom porodicom treba da pokažu veći nivo tolerancije i budu spemni na kompromise.

RIBE

Dobra finansijska perspektiva i lepi izgledi da svi odnosi sa saradnicima skladno funkcionišu. Obratite više pažnje na partnera, prolazi kroz neke neprijatne trenutke na poslu. Veče posvetite svom odmoru. 

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.