Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Iskoristite sve prilike koje vam se nude, ne dozovolite da vam emocije određuju karijeru. Ljubav: Potrudite se da se osamostalite, previše ste zavisni od partnera. Zdravlje: Morate više da se aktivirate, imate problem sa mišićima.

BIK

Posao: Vaše mogućnosti su ograničene, nemojte da pravite krupne korake i nagle promene bez razmišljanja. Ljubav: Koliko god da se trudite, partner to ne primećuje. Nemojte da gubite svoje vreme i energiju. Zdravlje: Umor.

BLIZANCI

Posao: Iskoristite priliku da pokažete svoj talenat na važnom sastanku koji vas čeka. Ljubav: Postavili ste niske ciljeve, sada vam je partner nedovoljno dobar. Zdravlje: Imate problem sa tetivama ili mišićima, pratite istoriju naslednih bolesti.

RAK

Posao: Previše ste se opteretili nevažnim stvarima. Niko vas neće pohvaliti za sva zalaganja. Ljubav: Teško vam je da budete u vezi jer vas stalno mame druge prilike. Ipak, odolećete iskušenjima. Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

LAV

Posao: Vaši nadređeni su nezadovoljni vašim radom i zalaganjem, ali ne vide drugu stranu, trenutno ste u lošoj fazi. Ljubav: Potrebno vam je da najpre shvatite šta vam je potrebno, a tek onda da tražite partnera, nesigurni ste u sebe i svoje želje. Zdravlje: Proverite pritisak.

DEVICA

Posao: Čekaju vas veliki gubici na finansijskom planu. Ipak, ništa nije izgubljeno, imate šansu da povratite svoj novac. Ljubav: Ponovo ćete upoznati osobu u koju ćete se zaljubiti i život će dobiti drugačiji smisao. Zdravlje: Dobro.

VAGA

Posao: Usmereni ste na daleku budućnost a dobre poslovne prilike prolaze pored vas. Pravite početničke greške. Ljubav: Ljubomorm ste pokvarili mnoge odnose. Ne dozvolite da vas to osećanje obuzima. Zdravlje: Problemi sa spavanjem.

ŠKORPIJA

Posao: Kolege su veoma prijatno nastrojene prema vama, to je ono što vas trenutno drži na poslu, ali razmislite da li je dovoljno. Ljubav: Brinete bez potrebe, opterećeni ste problemima koje ste nekad ranije doživeli. Zdravlje: Stabilno.

STRELAC

Posao: Dajete sve od sebe kako biste napredovali, ali morate da promenite pristup, previše ste tolerantni prema svima. Ljubav: Ako želite da vaša veza napreduje, morate da pravite krupnije korake i veće promene. Zdravlje: Nesanica.

JARAC

Posao: Vi ste zadovoljni karijerom, ali niste ostvarili dovoljno svoju kreativnu stranu. Imate veći potencijal. Ljubav: Upoznaćete jednu Devicu pred kojom ćete prosto zanemeti.  Zdravlje: Problemi sa mentalnim zdravljem, nestabilnost.

VODOLIJA

Posao: Vaše kolege su razočarane u vas jer ste počeli sebe da stavljate na prvo mesto. Pronađite balans. Ljubav: Javiće vam se bivši partner sa primamljivim ponudama. Razmislite pre nego što pristanete na pomirenje. Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Vreme je da razmislite o privatnom biznisu. Vredni ste, ali ne volite autoritet. Ljubav: Pokrenite se, svako ko vam se približi oseća strah jer emitujete energiju odbojnosti. Zdravlje: Bolovi u donjem delu kičme.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.