Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Ostavite prošlost iza sebe, imali ste traumatična iskustva, ali ne dozovolite da vas ometaju. Ljubav: Niste svesni svoje vrednosti i dozvoljavate da partner upravlja vašim vremenom. Zdravlje: Potrudite se da ostanete u dobroj formi.

BIK

Posao: Bez velikog zalaganja nema ni velikog novca, morate da uložite mnogo više truda. Ljubav: Vi niste spremni za ozbiljne korake, ne pronalazite mesta za dogovore. U velikom ste problemu. Zdravlje: Kontrolišite unutrašnje organe.

BLIZANCI

Posao: Izgubili ste volju jer se vaš trud ne ceni, i to je u redu, ali nemojte da prenesete nezadovoljstvo i na kolektiv. Ljubav: Vreme je da se pokrenete, previše ste zatvoreni i povučeni. Zdravlje: Izgubili ste energiju na nevažne stvari.

RAK

Posao: Sigurnim koracima idete ka cilju. Vaša karijera je u velikom usponu. Ljubav: Čekaju vas prijatni, emotivni trenuci sa partnerom, opustite se i uživajte u sreći i zadovoljstvu. Zdravlje: Čuvajte se padova, skloni ste povredama.

LAV

Posao: Iako je iza vas težak period, očekujte napredovanje i uspehe na planu karijere. Ljubav: Partner je u vama probudio strastvenu prirodu, ali ništa više od toga. To nije dovoljno za ozbiljan odnos. Zdravlje: Proverite zdravlje očiju.

DEVICA

Posao: Prolazite kroz težak period, ali pred vama će se otvoriti nova vrata. Konačno će vam se posrećiti. Ljubav: Nemojte da gubite nadu, nije sve izgubljeno. Partner je spreman da se promeni i da popravite odnos. Zdravlje: Aktivirajte se.

VAGA

Posao: Kolege sa kojima radite vam stvaraju nervozu i osećaj nezadovoljstva. Nije sve tako kao što izgleda, potrudite se da sagledate i drugi ugao. Ljubav: Prestanite da igrate igrice, nije više toliko zanimljivo, uozbiljite se. Zdravlje: Dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Izgubili ste iz vida svoje želje i planove, dani su postali jednolični. Aktivirajte se. Ljubav: Izgubili ste veru u partnere zbog dosadašnjeg iskustva. moraćete to da promenite ako želite nove ljubavne odnose. Zdravlje: Aktivirajte se.

STRELAC

Posao: Provešćete dan u miru, bez velikih trzavica i problema.  Ljubav: Očekujte važne pozive od prijatelja, neki susreti će vam promeniti život. Zdravlje: Nervozni ste, počnite da se bavite sportom.

JARAC

Posao: Niste uspeli da probudite svoju kreativnu stranu. Finansijski spekt vam nije dovoljan, vreme je za promene. Ljubav: Niste motivisani da nastavite vezu, čini vam se da je sve izgubljeno. Pronađite novi motiv. Zdravlje: Nervoza.

VODOLIJA

Posao: Vaš trud će konačo biti nagrađen, vredelo je da budete strpljivi. Ljubav: Neko iz prošlosti želi da vam se približi i da obnovite odnose. Zdravlje: Budite se mrzovoljni, potrebno vam je viiše odmora.

RIBE

Posao: Kontrolišite svoje emocije na poslu, nemojte da pokažete koliko ste pogođeni nekim odlukama. Sakrijte slabost. Ljubav: Pomislili ste da ste pronašli ljubav svog života, ali ćete se razočarati. Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.