OVAN

Posao: Morate da otkrijete šta se se dešava "iza kulisa" na poslu, jer mnogi pokušavaju da provuku neki svoj interes. Ljubav: Budite spremni na lepo iznenađenje. Ili možda bolje - nemojte da se pripremate, već se samo iznenadite i uživajte. Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

BIK

Posao: Naći ćete se u pravo vreme na pravom mestu, pa možete da očekujete veoma pozitivan razvoj događaja. Moguće unapređenje. Ljubav: Imate pravo da tražite objašnjenje, partner se ponaša suviše tajnovito. Zdravlje: Fizičke povrede vrebaju.

BLIZANCI

Posao: Kao da vam neke nevidljive sile prave prepreke gdegod da se okrenete. Spustite "loptu", ovo je faza koja će proći. Ljubav: Nemojte da vodite monolog pred partnerom, potrudite se da to ipak bude dijalog. Zdravlje: Spavajte više.

RAK

Posao: Zapnite malo više, pred vama se otvaraju velike šanse, ali vi ne ostavljate utisak kao da vam je do njih stalo.  Ljubav: Konačno susret s osobom za kojom odavno čeznete. Zdravlje: Idite na pregled kod kardiologa.

LAV

Posao: Toliko ste fokusirani na jednu temu da ne primećujete ništa što se "okolo" događa. Otvorite oči malo više. Ljubav: Malo se odmaknite, ostavite više vremena sebi za razmišljanje i predah. To će koristiti i vama i partneru. Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Koliko god uspeha da ostvarite, vi opet imate još nekih želja i nada. Uživajte malo, nemojte samo da dodajete sebi obaveze na spisak. Ljubav: Nemojte da vas brinu sitne razmirice, sve će ipak brzo da se sredi. Zdravlje: Izbacite šećere iz ishrane.

VAGA

Posao: Poslušajte svoju intuiciju, ona vas uporno tera na neki drugi put. Ne verujete joj, a grešite. Ljubav: Umorni ste i zasićeni, treba malo predaha u vezi. Zdravlje: Nedovoljno kretanja, mnoge tegobe idu baš odatle.

ŠKORPIJA

Posao: Morate da se potčinite pravilima, ne možete samo vi da budete izuzetak i tražite izgovore za prekršaje discipline. Ljubav: Nemate dovoljno zajedničkih trenutaka sa partnerom. Zdravlje: Potražite pomoć dermatologa.

STRELAC

Posao: Dobri ste kad dajete savete, a vi ih teško prihvatate. Deklarativno "klimate glavom", a u sebi mislite kako ćete ipak po svom. Ljubav: Izazovi su veliki, da li ste sigurni da želite da se otisnete u avanturu? Zdravlje:  Moguća glavobolja, sunčanica.

JARAC

Posao: Delujete zbunjeni, ali zapravo odlično znate šta treba da radite. Malo ste u stresu, pa ste zato konfuzni.  Ljubav: Prepustite se, moguća su čuda. Zdravlje:  Ako ste pušač, vreme je da ozbiljno stavite prst na čelo.

VODOLIJA

Posao: Sve dok ste otvoreni i spremni na promenu, sve će biti dobro - važno je da dozvolite da transformativna energija cirkuliše. Ljubav: Partner nepotrebno drami. Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

RIBE

Posao: Našli ste se u velikom neredu, čini se da vam se to u poslednje vreme često dešava. Ljubav: Neprijateljska energija stiže do vas, uzdržite se od interakcije. Zdravlje: Nemojte se prejedati.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.