Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Potrudite se da date sve od sebe, čak i ako vam se čini da nema svrhe. Ljubav: Partner očekuje previše od vas, niste spremni za nove korake ali moraćete nešto da preduzmete. Zdravlje: Nemate vremena za preventivne preglede, to je velika greška. 

BIK

Posao: Koliko god da se trudite, kolege vas sabotiraju. Moraćete da "pokažete zube" ako želite da napredujete. Ljubav: Nije vam jasno kako ste dospeli u tu situaciju, ali prisetite se prošlosti, odluke su bile samo vaše, ne krivite druge. Zdravlje: Dobro.

BLIZANCI

Posao: Morate da pronađete kompromisna rešenja, previše ste tvrdoglavi. Ljubav: Jedan Jarac će poželeti da se bolje upoznate, ne idite na sumnjive i nepouzdane sastanke.  Zdravlje: Nesanica.

RAK

Posao: Vreme je da konačno naučite da se suprotstavite kolegama kada mislite da nisu u pravu, biće vam mnogo lakše. Ljubav: Nemate više vremena za gubljenje, sada konačno donosite odluku da li ostajete ili idete. Zdravlje: Stabilno.

LAV

Posao: Shvatatae svaku kritiku lično, zbog toga očekujte nesugasice i blage neprijatnosti. Ljubav: Upustili ste se u nešto veoma rizično i dozvolili strastima da vas obuzmu. Zdravlje: Posetite stomatologa.

DEVICA

Posao: Spremite se za veoma naporan i turbulentan dan. Niste na vreme počeli da završavate obaveze. Ljubav: Nema velikih promena, sve funkcioniše kao i do sada, mirnim tokom.  Zdravlje: Krećite se više.

VAGA

Posao: Iskoristite mogućnosti koje vam se nude, kasnije ćete biti zahvalni svima koji su vas savetovali da prihvatite ponude. Ljubav: Očekujte velika iznenađenja u prvom delu dana. Moguća putovanja sa partnerom. Zdravlje: Nervoza.

ŠKORPIJA

Posao: Morate još da učite, pred vama su krupni projekti za koje niste dovoljno spremni. Ljubav: Pričajte sa partnerom o svemu što vas muči, komunikacija će rešiti nesigurnost. Zdravlje: Potreban vam je mir i kvalitetan odmor.

STRELAC

Posao: Možete da očekujete povećanje plate ili neki drugi vid priliva novca. konačno ćete se osećati zadovoljno. Ljubav: Bivši partneri vam kucaju na vrata, ali vi niste zainteresovani. Zdravlje: Počnite zdravije da se hranite.

JARAC

Posao: Ispeglali ste greške kolega i sada vam se čini da je sve u redu. Ipak, postoje stvari koje treba da menajte. Ljubav: Jedan vama veoma blizak prijatelj želi da vam se približi i pokaže koliko mu značite. Zdravlje: Alergije.

VODOLIJA

Posao: Bićete izabrani za velike projekte, ne dozvolite sebi da prokockate prilike. Ljubav: Iskoristite priliku da se upoznate sa osobom koju već dugo gledate, imaćete dosta uspeha na tom polju. Zdravlje: Mnogo ste napeti.

RIBE

Posao: Imaćete uobičajen dan, bez mnogo trzavica, ali osećaćete pad koncentracije uveče. Ljubav: Vama se konačno smeši sreća. Slobodnima veoma važan dan. Zdravlje: Bolovi u donjem delu kičme.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.