Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Vaša formula uspeha nije u radu i posvećenosti, već u dobrom odnosu sa ljudima. Umete da manipulišete. Ljubav: Teško da ćete pronaći zajednički jezik sa partnerom, niste u dobroj formi. Zdravlje: Odmorite se.

BIK

Posao: Iskrenost vas je mnogo koštala, pokušajte nešto da zadržite za sebe. Kolege nisu na vašoj strani. Ljubav: Previše verujete ljudima i partneru. Upašćete u ozbiljne nevolje ako nešto ne preduzmete. Zdravlje: Osećaj težine u želucu.

BLIZANCI

Posao: Trudite se da se dobro pokažete na poslu, ali vam nedostaju pojedini kvaliteti koje ne možete da nadomestite na drugi način. Ljubav: Osim što ćete i dalje nalaziti niz razloga za gunđanje, ništa što kažete neće dati rezultate. Zaustavite se. Zdravlje: Problemi sa spavanjem.

RAK

Posao: Ništa ne potpisujte dok najpre dobro ne razmislite. Lako upadate u zamku manipulacije vaših nadređenih. Ljubav: Osećate se kao žrtva u vezi. Vreme je da se nešto promeni iz korena. Zdravlje: Ponekad previše paničite i kada nema razloga za brigu.

LAV

Posao: Trud će biti višestruko nagrađen. Budite slobodni da jasno iskažete svoja očekivanja. Ljubav: Dosta ste se promenili i partner to primećuje, biće potrebno vreme da se prilagodi. Zdravlje: Obratite pažnju na puls i pritisak.

DEVICA

Posao: Malo više pažnje posvetite načinu na koji zarađujete novac. Tu ćete smišljati nešto sasvim novo. Ljubav: Poverićete se prijatelju ili bliskom rođaku i tada ćete konačno osetiti olakšanje. Zdravlje: Počnite da se bavite sportom.

VAGA

Posao: Postavite konačno stvari na svoje mesto. Vaše mesto je pomalo skrajnuto. Ljubav: U popodnevnim satima vaša najdraža osoba prestaće ponavljati svoje zahteve, vreme je da vi nešto učinite. Zdravlje: Promena u ponašanju.

ŠKORPIJA

Posao: Taktiziraćete kako bi pridobili drugu stranu. Bićete više manje uspešni, ali ne zanosite se previše. Ljubav: Isključite ljubomoru, ako želite kvalitetan odnos. Pravite problem bez potrebe. Zdravlje: Osećate se dobro fizički, ali ste psihički pomalo nestabilni.

STRELAC

Posao: Finansije će biti stabilnije, imaćete mogućnost da porazgovarate sa važnim i uticajnim ljudima. Ljubav: Ostavite sve probleme iza sebe, previše mislite o prošlosti. Skoncentrišite se na sadašnjost. Zdravlje: Hronično ste umorni.

JARAC

Posao: Ne možete da napredujete po svaku cenu, potrebno je da budete svesni svojih mogućnosti. Ljubav: Neki će se pitati da li se radi o prijateljstvu ili o nečem višem. Još neće znati na čemu su, pa neka se strpe. Zdravlje: Stabilno.

VODOLIJA

Posao: Vi ste elokventni i vredni, ali drugi to ne vide i ne cene. Ljubav: Očekujte prijatna iznenađenja i lepe trenutke sa partnerom, došao je red na uživanje. Zdravlje: Ne odlažite preventivne preglede, čekaju vas pre ili kasnije.

RIBE

Posao: Neko želi da vam pomogne, ali vi se sutručavate i ne želite da prihvatite uslugu. Ljubav: U neobaveznim druženjima bićete uspešni, dok ćete u zahtevnijim i ozbiljnijim odnosima biti kukavica. Zdravlje: Nervozna creva.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.