Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Iako imate velike dileme, razmišljajte na duže staze. Ono što vam se trenutno čini kao ispravna odluka može da vas uništi. Ljubav: Ako imate želju da napredujete i da razvijate odnos, posvetite se partneru više. Zdravlje: Dobro.

BIK

Posao: Vreme je da napredujete i da pokažete sav svoj potencijal. Imaćete priliku za to. Ljubav: Ono što ste zacrtali morate da ostvarite po svaku cenu. Velike su šanse da uspete u namerama sa osobom koja vam se sviđa. Zdravlje: Nervoza.

BLIZANCI

Posao: Izbegavajte konflikte i neprijatne komentare kolega. Ostanite uzdržani, to je mnogo bolje po vas. Ljubav: Na vama je da se potrudite i date sve od sebe, a partner će odlučiti u svoje ime, ne možete da promenite njegove odluke. Zdravlje: Problemi sa želucem.

RAK

Posao: Obaveze koje treba da vam budu na prvom mestu skrajnuli ste u drugi plan. Imate probleme sa fokusom i koncentracijom. Ljubav: Partner će saznati za vaše greške i to može da vam napravi velike probleme. Zdravlje: Skloni ste povredama.

LAV

Posao: Izgubili ste volju i motivaciju, na poslu vas drži još jedino novac. Potreban vam je veći podsticaj za rad. Ljubav: Budite bez brige, sve probleme ste sami iskonstruisali svojom ljubomorom. Zdravlje: Bolovi u donjem delu leđa.

DEVICA

Posao: Ponašate se kao da jedino vi imate probleme, počeli ste druge da opterećujete. Očekujte nesuglasice ili žustre rasprave. Ljubav: Zaveli ste jednu Vodoliju i sada pokušava da vam se približi na sve načine. Očekujte pozive ili čak anonimne poruke. Zdravlje: Posetite stomatologa.

VAGA

Posao: Kolege su vam prijatno naklonjene i cene vaš trud i rad. Ipak, na poslu nemate iskrenog prijatelja, to je prolazna faza. Ljubav: Partner očekuje od vas da preduzmete neke dalje korake, a vi niste sigurni da li ste spremni, to vas muči. Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

ŠKORPIJA

Posao: Dobro razmislite da li želite na prvo mesto da stavite posao ili ljubav. Čekaju vas važne odluke. Ljubav: Skoncentrišite se na prave vrednosti kod partnera. Imaćete priliku da napravite dobar izbor. Zdravlje: Stabilno.

STRELAC

Posao: Ne možete da se snađete sa finansijama, nedostaje vam bolja organizacija, ali i veća primanja. Ljubav: Upoznaćete jednu veoma važnu osobu koja će vam pokazati novi pogled na svet. Prepustite se. Zdravlje: Slabije varenje.

JARAC

Posao: Razmenićete neke važne kontakte i biti u situaciji da birate sa kim želite da sarađujete. Ljubav: Izgubili ste strpljenje, sve vam smeta. Očekujte svađe. Zdravlje: Dobro se osećate, ali bi vam prijao boravak u prirodi.

VODOLIJA

Posao: Izgubili ste veru u kolege i u svoje vrednosti. Osećate se izgubljeno i nesnađeno. Ljubav: Otkrićete neke zanimljive stvari o partneru. Neke od njih će vas obradovati, dok ćete zbog drugih biti u dilemi. Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Definišite svoje ciljeve i potrebe, niko ne zna šta je vama zaista potrebno, izborite se za svoja primanja. Ljubav: Imate još vremena za promene, ali nemojte previše da oklevate, stvari se neće mnogo menjati. Zdravlje: Nervoza.

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.