OVAN

POSAO: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah.  LJUBAV: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan.  ZDRAVLJE: Temperatura.

BIK

POSAO: Danas možete da predahnete, jer ste obavili veliki deo zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam doneti korist.  LJUBAV: Već duže vreme partner ima ispade koji vam nisu jasni.  ZDRAVLJE: Jedite umereno.

BLIZANCI

POSAO: Imate sve realne adute za napredak. Ali realizaciju toga moraće da sačeka neki bolji trenutak.  LJUBAV: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju.  LJUBAV: Dopadate se jednoj Devici već duže vreme. Odgovorite joj na udvaranje.  ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Ako radite u prosveti možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica.  LJUBAV: Izluđuje vas partnerova malodušnost.  ZDRAVLJE: Gojaznost.

DEVICA

POSAO: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savet jednog uspešnog Jarca.  LJUBAV: Nemojte tražiti problem gde ga nema. Budite malo pospustljiviji prema partneru.  ZDRAVLJE: Nema potrebe za brigom.

VAGA

POSAO: Razmišljate o dodatnoj edukaciji kako biste napredovali na radnom mestu.  LJUBAV: Dosadilo vam je da budete na drugom mestu. Zahtevate razrešenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu.  ZDRAVLJE: Negujete kožu.

ŠKORPIJA

POSAO: Vredno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane.  LJUBAV: Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je odličan dan da joj priđete.  ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola, cigarete…

STRELAC

POSAO: Odličan dan za trgovinu, ugostiteljstvo. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspeh među ljudima iz vaše branše.  LJUBAV: Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima.  ZDRAVLJE: Dobro. Ne razmišljate o tome.

JARAC

POSAO: Iskoristite današnji dan za osmišljavanje strategije o osvajanja tržišta. Vi ste u tome najbolji.  LJUBAV: Ljubav stara zaborava nema. Danas ste izrazito nostalgični.  ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

VODOLIJA

POSAO: Danas je izuzetno naporan dan. Srećom po vas bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud.  LJUBAV: Brinete se za partnera, jer vam ne deluje srećno. Ugodite mu, iznenadite ga. Zdravlje: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Sanjarite o velikim uspesima u današnjem danu. Nemojte da vas realnost ubrzo spusti na tlo. Neće vam se dopasti. LJUBAV: Imate nerealnu predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni. ZDRAVLJE: Bol u predelu stomaka.

Kako da nađete sreću u ljubavi, pročitajte OVDE.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna