"Moju porodicu niko neće moći da prodrma", tvrdi Đorđe Đoković koji je srećno oženjen Saškom Veselinov i otac preslatkog dečaka Aleksandra.

Kaže da je njegov život sada kompletan i da će uvek nastojati da zaštiti svoju porodicu tako da zlonamerne osobe neće imati priliku da ispune svoje ciljeve.

U medijima pišu da mnogi pokušavaju da privuku pažnju malicioznim potezima  i da se probiju kroz medije zahvaljujući ranijoj povezanosti sa Đokovićem, ali Đorđe kaže da je njegov brak sa Saškom "više nego čvrst i stabilan". "Ne obaziremo se na takve pokušaje", izjavio je mladi otac za Informer. 

saska veselinov djordje djokovic.jpg
Instagram / saskaveselinov 

"Uživam jako lep i skladan život sa Saskom i našim sinom. Mladi smo roditelji, učimo iz dana u dan neke nove stvari. Ono sto je najbitnije jeste da smo jako uskladjeni sa životnim idealima, sa načinom na koji želimo da vaspitano Aleksandra i postavili smo temelje za život koji oboje želimo", priča Đoković.

Prema njegovim rečima, Saška ga je osvojila zato što je jedinstvena u mnogo čemu. "Surovo je iskrena, jako emotivna, maštovita, radna a sve to stoji iza prelepe i zgodne plave devojke koja me je osvojila prvim osmehom i kontaktom. Njena nežnost mi je otvorila različite portale emocija i ljubavi za koje sam mislio da ne postoje", zadovoljan je Đorđe.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
Instagram/stankobudimkic 

Kao i mnoge svetske pa i domaće javne ličnosti, i on je doživeo proganjanje bivših koji, nezadovoljni svojim životom i zavidni na uspehu onih koji su ih ostavili, postaju psihopate.

"Čudno je kako osobe sa kojima si delio neku vrstu intime mogu da se preokrenu i postanu granično psihopate. Veze iz interesa ne mogu večno da traju. Ne treba ni previše komentarisati osobe bez zanimanja koje na konto mog imena pokušavaju da stvore lažnu sliku o sebi u javnosti. Maske i neiskrene emocije, u nekom trenutku moraju da spadnu", zaključuje Đorđe. Više Saškinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / saskaveselinov Devojku Đorđa Đokovića su mnogi upoznali na skupu podrške Novaku ispred Skupštine Srbije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Saška Veselinov Đorđe Đoković Instagram/saskaveselinov