OVAN

POSAO: Sve izgleda kao da profitirate, dok ljudi oko vas doživljavaju teškoće. Nemojte da se osećate krivim, ovo nema veze sa vama. LJUBAV: Izjeda vas osećaj ljubomore. Nemojte da upropastite mukom stečeno poverenje.  ZDRAVLJE: Sinusi i glavobolja.

BIK

POSAO: Imate utisak da zarađujete manje novca. Ne nikako. Zbog poslovnog uspeha počeli ste da se opuštate i trošite više.  LJUBAV: Imate mogućnost upoznavanja zanimljive osobe u znaku Raka. Zauzeti uživaju u stabilnosti.  ZDRAVLJE: Imate problem sa grlom.

BLIZANCI

POSAO: Imajte u vidu da morate da ispunite rok. Uzimate manje probleme zdravo za gotovo. Pristupite im sa dosta odgovornosti.  LJUBAV: Ako želite da osvojite šarmantnu Vagu, lepa reč i ljubaznost bi bili od koristi.  ZDRAVLJE: Uglavno se dobro osećate.

RAK

POSAO: Već duže vreme vam se čini da za svoj trud ne zarađujete dovoljno. Ne očajavajte po svom običaju. Sačekajte malo bolje vremena.  LJUBAV: U stabilnoj ste vezi, braku. Slobodni Rakovi mogu da očekuju udvaranje od jednog zgodnog Lava.  ZDRAVLJE: Boli vas stomak.

LAV

POSAO: Nisu vaša primanja slaba, već su vaši izdaci preveliki. Iako na poslu zarađujete sve više, morate da zauzdate svoje apetite, kako ne biste doživeli krah.  LJUBAV: Udvaranje od strane Blizanca na radnom mestu.  ZDRAVLJE: Pritisak

DEVICA

POSAO: Preterujete sa detaljisanjem. Nisu svi usmereni na stvari kojima Vi pridajete važnost. Pustite druge da idu svojim putem i ritmom.  LJUBAV: Sada ste u fazi kada vam prijaju avanture. Imate priličan broj zainteresovanih i to vam prija.  ZDRAVLJE: Slabost usled preteranog rada.

VAGA

POSAO: Energija i napor koji ste uložili tokom prethodnih dana, donose pozitivne rezultate.  LJUBAV: Danas šarmirate sve oko sebe. Vage koje su dugo u vezi mogu očekivati lepe vesti, u vezi partnerovog posla.  ZDRAVLJE: Nemate potrebe za brigom.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate uvida u sve što radi vaša okolina. To vam omogućava da budete ispred svih. Imaćete bolje rezultate. LJUBAV: Strastvena veza sa osobom u znaku Raka ili Ribe.  ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa.

STRELAC

POSAO: Imate mogućnost za dobro saradnju sa inostranstvom. Moguće su i novčane nagrade od strane nadređenih.  LJUBAV: Imate osobu u znaku Ovna koja vas obožava, i to vas čini mnogo srećnim.  ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema.

JARAC

POSAO: Odličan dan za planiranje finansijskih ulaganja. Imate sve adute da razmislite o pokretanju privatnog biznisa.  LJUBAV: Ozbiljna ponuda od strane jedne zauzete Device. Postoji mogućnost da padnete u iskušenje.  ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Boravak meseca u vašem sazvežđu donosi vam uspešan dan. Prema tome, nema mesta za paniku. Sve ide kako ste planirali. LJUBAV: Već duže vreme razmišljate o promeni partnera. Slobodni imaju poznanstvo sa interesantnom Ribom.  ZDRAVLJE: Nema razloga za brigu.

RIBE

POSAO: Za osobe koje rade u sferi umetnosti, postoji mogućnost za veliki napredak.  LJUBAV: Samo što ste izašli iz jedne teške veze, već ulazite u novu. Opametite se!  ZDRAVLJE: Bolovi u desnoj strani tela.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna