Žena je često zbunjena ponašanjem muškarca koji joj se dopada - oseća se uzajamna privlačnost, ali on je nikako ne poziva da izađu. Ili je poziva, ali je to uvek u zadnji čas što se njoj ne dopada. 

Ponekad je i muškarac zbunjen ili stidljiv, pa će mu poruka koju žena pošalje dati podstrek i orijentaciju u kom smeru da krene. Šta je najbolji savet u takvoj situaciji?

"Imam nešto važno da ti kažem kad se budemo videli sledećeg puta" je poruka na koju će malo koji muškarac ostati ravnodušan. Prvo, mada to ponekad kriju, i momci su veoma radoznali. A drugo, u ovoj rečenici ima sasvim dovoljno misterije da će poželeti da vas vidi. Očekujte uskoro poziv.

zena salje sms poruku 2.jpg
Shutterstock  

Ako taj poziv, ipak, stigne opet u zadnji čas, možete da odgovorite ovako: "Baš bih volela da se vidimo, ali sam već nešto dogovorila, još pre neki dan." Tako ćete staviti do znanja da se vaši planovi prave nešto ranije.

Varijacija ove poruke za parove koji su već počeli flert glasi: "Mnogo mi je žao, ali imam već neki dogovor. Moraćeš malo da sačekaš da me vidiš sledeći put".

Ukoliko ste se tek upoznali ili se već viđate, ali samo u zajedničkom društvu, možete uvek poslati poruku: "Divno sam se provela sinoć". Ona stavlja do znanja da ste zainteresovani za komunikaciju, ali nije previše navalentna.

zena salje sms poruku 3.jpg
Shutterstock  

Ako ste već izlazili i rastali se uz njegovo "vidimo se za vikend", a onda se on ne javlja, možda želite da raščistite situaciju? Pošaljite mu sledeću poruku: "Pretpostavljam da nisi mislio na ovaj vikend?" Ako je zaista zainteresovan, javiće se odmah ili se - neće javiti. Znaćete na čemu ste.

Konačno, ako vam je u mislima neko s kim se duže niste videli i želeli biste da se ponovo sretnete, najlakši način je da mu pošaljete neki simpatični snimak sa interneta, citat ili fotografiju povezanu s nekom temom koja ga zanima, uz poruku: "Ovo me je podsetilo na tebe."

Pokažite mu da ste zapamtili ono što je njemu važno, a to je ono čemu malo koji muškarac može da odoli.

Tekst: Lepa&Srećna