OVAN

POSAO: Danas se pripremate za naredne dane ispred vas. Ne možete da sačekate da pokažete svo svoje umeće.   LJUBAV: Postajete opsesivno ljubomorni, to guši partnera.  ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

POSAO: Postoji mogućnost za saradnju sa osobama iz inostranstva. Prihvatite ih iako sada ne deluju obećavajuće, na duge staze urodiće plodom.  LJUBAV: Imate podršku zvezda. Osvojite osobu koja vam se već duže vreme dopada.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BLIZANCI

POSAO: Volite da sve odradite brzo i kako treba. Imaćete više vremena za odmor.  LJUBAV: Uživajte u mirnom danu u krugu porodice. Vole i Blizanci kuću, dom, familiju.  ZDRAVLJE: Blagi nazeb.

RAK

POSAO: Budite ono što jeste, pa će svi biti zadovoljni. Ostavite najbolji deo sebe u poslu koji radite.  LJUBAV: Stalno se jadate kako vas partner ne voli. Shvatite da time opterećujete okolinu bespotrebno.  ZDRAVLJE : Hranite se umereno.

LAV

POSAO: Imate velike planove za budućnost. Ako želite da ih realizujete, obratite se osobi u znaku Ovna ili Vodolije.  LJUBAV: Imate strastvenu vezu sa drugim Lavom. Čuvajte se jedan drugog od snage sujete, ega, ljubomore.  ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

DEVICA

POSAO: Ne morate sve uvek da držite pod kontrolom. Budite dobar kolega pa podelite posao sa drugima.  LJUBAV: Shvatite da vaše stalno zapitkivanje vrši pritisak na partnera, koje mu nimalo ne prija.  ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VAGA

POSAO: Postoji velika verovatnoća da napredujete, iako se vama za sada ne čini da postoji šansa za tako nešto.  LJUBAV: Danas vam prija društvo osobe u znaku Raka ili Vodolije.  ZDRAVLJE: Trudite se da se osećate dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslovnom planu sve ide po ustaljenom redu. Monotonija vas ubija, željni ste promena naročito kada su finansije u pitanju.  LJUBAV: Doživećete šok danas, putem neke vesti. Niste sigurni kako da odreagujete. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

POSAO: Za sada nema potrebe da se trošite previše. Danas je miran dan.  LJUBAV: Zauzeti Strelčevi uživaju u porodičnoj sreći. Slobodni žele kontakt sa osobom iz davne prošlosti. ZDRAVLJE: Upale, moguća temperatura.

JARAC

POSAO: Želite da napredujete po svaku cenu. Potreban vam je novac. Morate da potražite pomoć prijatelja.  LJUBAV: Imate turobne misli u vezi svojih grešaka iz prošlosti. Okrenite se novim vremenima.  ZDRAVLJE: Bol u kolenu.

VODOLIJA

POSAO: Pretpostavljeni vam nameće svoju volju. To nećete da trpite. Vi ste veliki individualac.  LJUBAV: Idete iz afere u aferu, bez mnogo razmišljanja. Razmislite čemu to vodi.  ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

RIBE

POSAO: Sanjate, maštate o velikim uspesima, dok se zadaci samo gomilaju. Bacite se na posao pa uspeh neće izostati.  LJUBAV: Toliko ste se upleli u lažima da vas je prosto sramota. Pitanje je da li je moguće sada nešto ispraviti.  ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna