OVAN

POSAO: Svaki Ovan ima lične ambicije koje mora da ostvari. Dobar je odnos sa drugim Ovnom. LJUBAV: Oni koji su slobodni imaju priliku da upoznaju osobu iz vodenog sazveđa, a posebno jedan Škorpion ili dominantni Lav mogu da vas vrate u život. ZDRAVLJE: Održite psihološku stabilnost.

BIK

POSAO: Sve što je potrebno je da se angažujete odmah i na vreme. Imaćete dobar kontakt sa osobom iz inostranstva. LJUBAV: Dominirate zahvaljujući svom šarmu i lepoti. Imate sve mogućnosti da osvojite koga kod naumite. Mnogo harizme u ovom periodu imate. ZDRAVLJE:Obratite pažnju na zglobove.

BLIZANCI

POSAO: Oni koji se bave trgovinom ili uslugama imaće dinamičan dan, ali ne toliko dobru zaradu. Mislite da treba nešto menjati. LJUBAV: Emotivno imate susret sa Vagom. Dobra veza može da se stvori. Treća dekada Blizanaca ima više sreće u ljubavi. ZDRAVLJE: Možete imati problem sa kičmom, išijas.

RAK

POSAO: Stvari se menjaju iz časa u čas. Ponude iz raznih zemalja. Neko želi da sarađuje sa vama iako ste, u prošlosti, kroz poslovnu saradnju imali loš kontakt. LJUBAV: Ukoliko je bilo nekih loših reči u braku, pokušajte danas da sebi i voljenoj osobi popravite raspoloženje. ZDRAVLJE: Osećaj tegobe u grudima.

LAV

POSAO: Mislite da možete sve sami da odradite. Možda i možete, ali je najvažnije da nije potrebno da se toliko angažujete, jer ćete dobiti pomoć Ovna ili Jarca. LJUBAV: Krijete emocije prema jednoj mlađoj osobi iz sazvežđa Riba ili Raka. Moraćete da se otvorite i budete direktni. ZDRAVLJE: Stomak, debelo crevo.

DEVICA

POSAO: Transformacija je potrebna pod "hitno". Spremni ste za sve novitete. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, praviće vam društvo jedna Vodolija koja zapravo željno očekuje susret sa vama. ZDRAVLJE: Odmarajte se, više sna.

VAGA

POSAO: Obaveze koje imate mogu da se gomilaju iz dana u dan. Kraj radne sedmice donosi opterećenje. Morate sve da završite do ponedeljka. LJUBAV: Partner s kojim živite ima pravo da vam kaže šta oseća. Prihvatite istinu. Niste uvek u pravu. ZDRAVLJE: Udaljite se od osoba koje vas čine depresivnim.

ŠKORPIJA

POSAO: Posvetite se maksimalno poslu koji vam donosi profit. Budite vredni maksimalno. LJUBAV: Vaš partner vas voli šta god da uradite. Spreman je na sve i na oproštaj ako je potrebno. Ali ne preterujte u svojim napornim zahtevima. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Hoćete nove izazove. Udružite se s Vodolijom. On je pravi prijatelj i saradnik. LJUBAV: Obnova jedne stare veze. To nije dobra preporuka, jer ćete se - pre ili kasnije - vratiti na stari sistem života koji ste imali i od koga ste, jednostavno, pobegli. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

JARAC

POSAO: Osećate da ste usamljeni u onome što radite. Pa ipak, najbolje radite kada ste samostalni. Bez brige. LJUBAV: Budite brižni prema svojim najmilijima. Oni željno očekuju svaki susret sa vama, posle napornog radnog dana. ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

VODOLIJA

POSAO: Koristite unutrašnji glas. Potrebna vam je saradnja s većim timom kako biste prevazišli teškoće i počeli da radite ozbiljne stvari koje donose ozbiljan novac. LJUBAV: Niste neko ko moli, traži susret po svaku cenu. Tu ste nebeski zaštićeni. Doći će uvek neko drugi. ZDRAVLJE: Vene, cirkulacija loša.

RIBE

POSAO: Ne preterujte u nekim segmentima poslovanja. Sve je rešivo u današnjem danu. LJUBAV: U emotivnom smislu ste neko ko zna da voli, ali samo kada vi mislite da je vreme za to. Partnera često ostavljate da se razmišlja, šta osećate, da li uopšte nešto osećate. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna