Dnevni horoskop za 25. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Osmeh na lice obavezno. Posao zanimljiv za one koji su kreativni, bave se umetnošću. Već unapred znate da pravite dobre rezultate.LJUBAV: Imaćete zanimljive prijatelje. Harizmatični, lucidni, svi na okupu čine vašu dobru energiju. Bićete isključivo vezani za slobodu. ZDRAVLJE: Krećite se više.

BIK

POSAO: Ništa posebno ne može da se desi ako ste vi ne pokrenete. Odlično znate da se snađete. Drugi čekaju na vas.
LJUBAV:
Možda bi mogli pred kraj dana da se aktivirate. Zamiljivo veče vas čeka sa jednim Rakom. Romantika na višem nivou.
ZDRAVLJE:
Generalno se dobro osećate.

BLIZANCI

POSAO: Možete imati svađu na poslu. Ne prenagljujte. Nervozni ste i nestabilni. Pustite da prođe ovaj dan. Okrenite se ljubavi.
LJUBAV:
Razmenjujete ljubavne reči. Posle dužeg vremena Vi otvarate emocije. Bićete zaista u jednoj divnoj romansi koja će vas pogurati i u brak. ZDRAVLJE: Uznemirenost.

RAK

POSAO: Razmišljajte da sve ideje, kreacije koje su zvanično vaše, polako materijalizujete. To je dobro za početak novog posla.
LJUBAV:
Budite spremni na velike promene, morate da zaustavite nemir u vezi. ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivnije.

LAV

POSAO: Svaki Lav koliko bio realan a prilično jeste, ipak, snovi mogu biti važan faktor u poslu. Iz njih izvlačite sve potrebne informacije i kreativne ideje. LJUBAV: Danas se dobro osećate kod kuće. Verovatno ćete napraviti kućnu zabavu. Svi vole da dođu kod vas. ZDRAVLJE: Alergija na određenu vrstu hrane.

DEVICA

POSAO: Poslove koje radite biće dosadni, naporni, nezanimljivi. Trebaće vam ceo dan da se stabilizujete. Pokušajte da pronađete pomoć. LJUBAV: Pristupite prijateljski u prvom poznanstvu. Nije važno odmah ozvaničiti vezu. Važno je steći iskustvo. ZDRAVLJE: Odmorite se.

VAGA 

POSAO: Koristite dobre aspekte da uspete u onome što radite. Prijateljski naklonjene Vage imaće dobre rezultate na poslu.
LJUBAV:
Ponekad samoća može da bude vrlo plodonosna. Skupite sve svoje loše misli, očistite se i krenete u bolji život.
ZDRAVLJE
: Dobro raspoloženje leči sve.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobar dan je za neke nove saradnike, poznanstva, iskustva, predele. Saradnja sa Vagom može da vas unapredi dok sa Ribama unazadi. LJUBAV: Stabilizacija sa Rakom koji vas isčekuje duži period. Krijete se često. Teško pokazujete emocije.
ZDRAVLJE:
Donji deo kičme osetljiv posebno kod muške populacije.

STRELAC

POSAO: Neko iz vaše familije mora da radi sa vama. Posao kao porodični biznis ima smisla da se osnuje. Sigurno ćete imati uspeha jer vi ste osnivač. LJUBAV: Ako ste u vezi sa Vodolijom biće problem. Oboje želite više lične slobode. Usamljeni neće da se bave trivijalnim poznanstvima ukoliko im srce ne zakuca iz prve. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Ponuda iz inostranstva. Odlučite se da krenete dalje. Potrebno je da se aktivirate na tom polju, više sreće tamo možete imati. LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju flert na radnom mestu. Osoba je rođena u znaku Strelca. ZDRAVLJE: Emocije čine zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Ključan dan za vaš optimizam. Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć.
LJUBAV:
Nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored vas, verna do kraja, bez rezerve. ZDRAVLJE: Čulo vida vam strada od preteranog rada.

RIBE

POSAO: Naučite da cenite sve što predstavlja unutrašnju kreativnu stranu duha. Sloboda misli, govora vam je prioritet u ovom danu. LJUBAV: Biti u vezi znači imati partnera ali ga ne opterećivati stalnim pozivama, proverama, ljubomornim ispadima.
ZDRAVLJE:
Pluća i sinusi osetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna