OVAN

POSAO : Umetnici imaju šansu da pokažu svoj talenat. Ne propuštajte priliku. Osmeh na lice obavezno. LJUBAV: Zajedničkih ideja ima i previše. Samo je potrebno da se dogovorite koju ćete sprovesti u delo. ZDRAVLJE:Aritmija. Pojačano znojenje. Šetajte.

BIK

POSAO: Pomalo ste opušteni za dešavanja oko vas. Niste zainteresovani za posao danas. Kraj je radne nedelje.
LJUBAV: Opušeno druženje i ćaskanje sa zajedničkim prijateljima. Važno je da atmosfera oko vas je pozitivna. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ne ide saradnja sa nekim, onda uradite sami šta treba. Možda vam se dopadne samostalnost u rešavanju zadataka. LJUBAV: Razmenjujete ljubavne reči. Posle dužeg vremena, vi se otvarate emotivno. ZDRAVLJE: Malo se više odmarajte. Potrebni su vam mir i tišina.

RAK

POSAO: Više vas zanima hobi nego vaš konkretan posao. Razmišljajte kako biste mogli da hobi polako materijalizujete. LJUBAV: Zatvoreni ste u četiri zida. Nista za komunikaciju ni sa kim.
ZDRAVLJE: Uz malo meditacije možete popraviti psihološko stanje.

LAV

POSAO: Snovi su važan faktor u vašem poslu. Iz njih izvlačite sve potrebne informacije i kreativne ideje. LJUBAV: U ljubavi ste optimista, a osoba koja vam odgovara je neko ko dolazi sa dalekog puta. ZDRAVLJE: Čuvajte se raznih alergija.

DEVICA

POSAO: Potrebni su vam novi saradnici sa kojima možete da ostvarite snove, ideje. Odmarajte se višen a drugima prepustite inicijativu. LJUBAV: Sve Device u braku ili vezi moraju pre svega da pronađu prijatelja u svom partneru.  ZDRAVLJE: Osetljivo raspoloženje na promenu temperature.

VAGA

POSAO: Imate mogućnost povećanja plate. Unapređenje za sve one koji rade u velikim korporacijama. LJUBAV: Nekada ste dovoljni sami sebi iako je to atipično za vaš znak. ZDRAVLJE: Menjate raspoloženje s vremena na vreme.

ŠKORPIJA

POSAO: Bilo bi dobro da otputujete u neku od zemalja regiona. Tu možete napraviti dobar poslovni dil za više meseci unapred. LJUBAV: Bilo bi dobro da poslušate nekada partnera šta on misli o poslovima kojima se bavite. ZDRAVLJE: Bol u predelu donjeg dela kičme.

STRELAC

POSAO: Finansijski ste se istrošili i sada vama je potrebno da se regenerišete kroz neki nov posao. LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi obratite pažnju na stanje u kući i stanje vaše dece. ZDRAVLJE: Boli vas rame. Zakažite snimanje.

JARAC

POSAO: Ako želite posao u inostranstvu najbolje bi bilo da se sledeće nedelje prijavite na konkurs. LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju flert na radnom mestu. Osoba je rođena u znaku Strelca. ZDRAVLJE: Emotivni status diktira i vaše zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko su poslovi koje radite povezani sa pravom postoje indikacije za reogranizaciju u firmi u kojoj se nalazite. LJUBAV: Mlađi pripadnici ovog znaka mogu doživeti zanimljivo poznanstvo sa osobama iz znaka Blizanaca. ZDRAVLJE: Problem sa čulom sluha.

RIBE

POSAO: Finansijski možete imati problem sa poslovima koji zahtevaju stalno kretanje, prevoz ili potrošiti novac raznu dokumentaciju. LJUBAV: Spoljni svet vas iritira ako nema šta pametno da vam kaže stoga svoju intimu uvek pametno skrivate. ZDRAVLJE: Osetljivost sinusa.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Darka Cvetkovic je iskusan astrolog više od 30 godina, TAROT tumač i numerolog. Darka je nekom kome se veruje i ko se smatra astrologom novog doba!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna