Pun Mesec 13. jula 2022. godine je najveći "super" Mesec ove godine. Biće bliže Zemlji nego ostali, a lunarni kalendar najavljuje da će mnogima doneti profesionalno olakšanje i duhovno smirenje.

Astrolozi kažu da boravak Meseca u znaku Jarca doprinosi ispunjenju naših poslovnih ciljeva, a biće i srećnih događaja u javnom životu. Pun Mesec donosi finale lunarnog ciklusa, pa je tada uobičajena hiperaktivnost, erupcija energije, kao i pojačanje emocija. Dajte sebi vremena za odmor i otpustite negativnosti, a evo na koje znakove će ova lunacija najviše uticati!

Rak

Pun Mesec se sprema da "protrese" vašu kuću partnerstva. Naučićete da je bolje da malo začinite tu svoju rutinu umesto što se povlačite u ljušturu. Imaćete priliku da učvrstite ljubavnu vezu. Verujte svojoj intuiciji, usmerite sve snage da postignete ravnotežu, ali nemojte ići protiv najdubljih osećanja.

Jarac

Sa punim Mesecom u svom znaku, imaćete mnogo posla da vratite samodisciplinu, ali i da preispitate neka stara uverenja. Na "tapetu" će biti prošlih šest meseci, ali ćete - jasnije nego ikad - shvatiti šta morate da promenite. Ako to ne uradite, rizikujete mnogo, pre svega na poslovnom planu.

Vodolija

Spremite se da sve snage usmerite na duhovni i emotivni život. Izvesni rascepi se sada mogu zatvoriti, pomirićete svoje unutrašnje i spoljašnje biće. Saturn tranzitira vašim poljem doma i biće neophodne i neke dubinske promene u vama. Neka budu - na dobro!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna